Ανατροπή στην υπόθεση λαθρεμπορίας χρυσού – Αποφυλακίζεται ο Ριχάρδος κι άλλοι επτά κατηγορούμενοι

Ανατροπή στην υπόθεση λαθρεμπορίας χρυσού –  Αποφυλακίζεται ο Ριχάρδος κι άλλοι επτά κατηγορούμενοι

Αποφυλακίζονται οι οκτώ κατηγορούμενοι στην φερόμενη ως μεγάλη υπόθεση λαθρεμπορίας, με τους 63 συνολικά κατηγορούμενους.

Ανάμεσα στους οκτώ που είχαν κριθεί προφυλακιστέοι ήταν και ο γνωστός από την τηλεόραση ενεχυροδανειστής, Ριχάρδος Μυλωνάς.

Στην ανάκληση και των οκτώ ενταλμάτων προσωρινής κράτησης στην υπόθεση προχωρά η ανακρίτρια διαφθοράς και εντός της ημέρας αναμένεται η αποφυλάκιση των κατηγορουμένων κατά δήλωση των δικηγόρων τους. Η ανακρίτρια διαφθοράς οδηγήθηκε στην απόφαση αυτή μετά από έγγραφο της ΑΑΔΕ στο οποίο φέρεται να βεβαιώνεται ότι δεν οφείλονται δασμοί και φόροι.

Τι δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας

Ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος του ενεχυροδανειστή, δήλωσε σχετικά:  

«Μας κάλεσε η κυρία ανακρίτρια η οποία προς τιμή της, μας ανακοίνωσε ότι από χθες το μεσημέρι, με επιμέλεια της, κατάφερε να προκαλέσει αντίδραση από ΑΑΔΕ, που είναι η μόνη αρμόδια για να βεβαιώνει τελωνειακές παραβάσεις.

Κατόπιν αυτού ενεργοποίησε αυτεπαγγέλτως τη διαδικασία για αποφυλάκιση. Το βέβαιο είναι ότι σε λίγες ώρες οι κατηγορούμενοι θα είναι ελεύθεροι. Αυτό είναι το μήνυμά προς πολλούς αποδέκτες. Κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν δικαιοσύνη για ιδιοτελείς σκοπούς αλλά η δικαιοσύνη δίνει απαντήσεις. Δεν γνωρίζω αν αυτεπαγγέλτως δικαιοσύνη στραφεί βάρος αυτών που δημιούργησαν φαρσοκωμωδία». 

Διαβάστε επίσης: Η ΑΑΔΕ «βγάζει λάδι» τον Ριχάρδο – Πιθανή αποφυλάκιση εντός της ημέρας

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter