Ανατροπή στην υπόθεση με τον ηθοποιό και τον ταξιτζή – Τι έδειξαν οι τοξικολογικες

Ανατροπή στην υπόθεση με τον ηθοποιό και τον ταξιτζή – Τι έδειξαν οι τοξικολογικες

Ολική ανατροπή στην υπόθεση του κρατούμενου ηθοποιού Γιώργου Κάρκα ο οποίος κατηγορείται για την κακοποίηση του ταξιτζή φέρνουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών ο οδηγός ταξί δεν φαίνεται να έχει λάβει κάποια ουσία. Επίσης έχουν βγει και τα αποτελέσματα DNA σύμφωνα με τα οποία οι δυο άνδρες δεν είχαν καμία επαφή ενώ δεν βρέθηκε γενετικό υλικό του 24χρονου στα αντικείμενα του ηθοποιού που κατασχέθηκαν.

Αίτημα αποφυλάκισης από τον ηθοποιό

Ο 29χρονος ηθοποιός Γιώργος Καρκάς οποίος από την πρώτη στιγμή δηλώνει αθώος κατέθεσε αίτηση αποφυλάκισης.

«Έλα ρε πατέρα σ΄ αγαπάω», ήταν τα πρώτα λόγια του ηθοποιού στον πατέρα του μόλις πληροφορήθηκε τα αποτελέσματα

«Από εδώ και πέρα το μόνο που πρέπει να γίνει είναι να βγει από τη φυλακή και ήρεμος και ήσυχος να μπορέσει στα σταθεί στα πόδια του μετά τον διασυρμό ο οποίος του έγινε» τονίζει ο πατέρας του, Αντώνης.

Ο ίδιος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, δηλώνει αθώος: «Αυτό λέω από την πρώτη στιγμή και αποδεικνύεται μέρα με τη μέρα. Το “γιατί”, η αδικία δηλαδή, μετατρέπεται σε θυμό και ο θυμός σταδιακά μετατρέπεται σε οργή. Και όπως βγάζουμε στην τηλεόραση τους βιαστές πρέπει να βγάζουμε και τους συκοφάντες».

Ο 29χρονος ηθοποιός κατηγορείται ότι κακοποίησε τον οδηγό το βράδυ της 13ης Νοεμβρίου. Μαζί κατέληξαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, με τον ταξιτζή αρχικά να ζητάει από τους γιατρούς να βοηθήσουν τον ηθοποιό, ο οποίος ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter