Ανατροπή στην υπόθεση του Σήφη Βαλυράκη – Μαρτυρίες για εμπλοκή αλιευτικού στο δυστύχημα

Ανατροπή στην υπόθεση του Σήφη Βαλυράκη – Μαρτυρίες για εμπλοκή αλιευτικού στο δυστύχημα

Νέα δεδομένα έρχονται στην επιφάνεια στην υπόθεση του θανάτου του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Σήφη Βαλυράκη. 

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειάς του, Γιώργο Σπύρου υπάρχουν μάρτυρες που είδαν το περιστατικό και κάνουν λόγο για εμπλοκή αλιευτικού σκάφους, με τους επιβαίνοντες του οποίου είχε μάλιστα λεκτική αντιπαράθεση ο 77χρονος πριν πέσει στο νερό.

«Ενώ επέβαινε στο μικρό του φουσκωτό, συναντήθηκε με αλιευτικό σκάφος, μήκους περίπου 8 μέτρων, λευκού χρώματος, το πλήρωμα του οποίου άσκησε λεκτική βία και προχώρησε σε επιθετική συμπεριφορά, κάνοντας κύκλους γύρω από το σκάφος του κ. Βαλυράκη, προκαλώντας μεγάλο κυματισμό, κοντά στο Νησί των Ονείρων. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την πτώση του στο νερό και την κατάληξη του σκάφους στα βράχια, ακυβέρνητο» ανέφερε ο Γ. Σπύρου, μιλώντας στον ΑΝΤ1 περιγράφοντας μαρτυρίες που όπως είπε του μεταφέρθηκαν.

Σχετικά με τις μαρτυρίες ότι καπετάνιος αλιευτικού διαπληκτίστηκε με τον πρώην υπουργό, ο μάρτυρας σχολίασε ότι οι επαγγελματίες ψαράδες της περιοχής δεν εμπλέκονται σε καυγάδες με ερασιτέχνες.

Υπενθυμίζεται ότι χθες Τρίτη, η γυναίκα του Σήφη Βαλυράκη σε επιστολή της προς τον υπουργό Ναυτιλίας, Γιάννη Πλακιωτάκη, κάνει ξεκάθαρα λόγο για εγκληματική ενέργεια.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter