Ανατροπή: Συνελήφθη ο γιος του ηλικιωμένου που πέθανε σε πυρκαγιά στο σπίτι του

Ανατροπή: Συνελήφθη ο γιος του ηλικιωμένου που πέθανε σε πυρκαγιά στο σπίτι του

Συνελήφθη, έπειτα από αναζήτηση της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, σαρανταπεντάχρονος Έλληνας, ο οποίος φέρεται να ευθύνεται για τον θάνατο του ηλικωμένου πατέρα του, στη διάρκεια πυρκαγιάς, που ξέσπασε σήμερα το πρωί, σε διαμέρισμα στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο άντρας κατηγορείται για ανθρωποκτονία σε βάρος του ογδονταεπτάχρονου, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στο εσωτερικό της κατοικίας του, έπειτα από την πυρκαγιά.

Υπενθυμίζεται ότι στις 7.20 το πρωί σήμερα η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχτηκε κλήση για φωτιά σε διαμέρισμα ορόφου στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας. Στο σημείο επιχείρησαν δέκα οχήματα -μεταξύ των οποίων βραχιονοφόρο και κλιμακοφόρο- και 25 πυροσβέστες. Η πολυκατοικία εκκενώθηκε και η φωτιά -στη διάρκεια της οποίας ο ηλικιωμένος άντρας έχασε τη ζωή του και η σύζυγός του υπέστη εγκαύματα- ετέθη υπό έλεγχο.

Λίγο αργότερα, η Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης άρχισε να διερευνά την εκδοχή του εμπρησμού και να αναζητά τον έναν από τους δύο γιους της οικογένειας και τελικά προχώρησε στη σύλληψη του σαρανταπεντάχρονου άντρα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter