Τι λένε οι Αρχές για την υπόθεση της Νίκαιας – Ελεύθερος ο 57χρονος

Τι λένε οι Αρχές για την υπόθεση της Νίκαιας – Ελεύθερος ο 57χρονος

Σύμφωνα με την έρευνα του ιατροδικαστή για την υπόθεση της Νίκαιας, η γυναίκα που είχε καταγγείλει επίθεση και τραυματισμό από τον σύζυγό της, φέρεται να αυτοτραυματίστηκε. Παράλληλα, από τις καταθέσεις δεν προκύπτει η παρουσία του 57χρονου στον χώρο. Μετά την εξέλιξη αυτή ο 57χρονος άνδρας που είχε προσαχθεί ως ο υπαίτιος της επίθεσης αφέθηκε ελεύθερος, όπως ανέφερε η ΕΡΤ.

Το βράδυ της Δευτέρας και συγκεκριμένα λίγο πριν τις 22:00, η γυναίκα ζήτησε βοήθεια μέσω του «100» καταγγέλλοντας ότι ο σύζυγός της, της επιτέθηκε με μαχαίρι.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που εντόπισαν τη γυναίκα αιμόφυρτη με τραύμα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα, έχοντας όμως τις αισθήσεις της και κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που την μετέφερε στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά, όπου και νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η ίδια έχει υποδείξει τον άνδρα της ως δράστη. Ο 57χρονος σύζυγος της ύστερα από αναζητήσεις αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντοπίστηκε σε κοντινή απόσταση και συνελήφθη.

Οι έρευνες των Αστυνομικών ανέδειξαν ότι υπήρχε ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας, με τον 57χρονο να έχει προσαχθεί συνολικά έξι φορές στο παρελθόν. Συγκεκριμένα, είχε προσαχθεί μία φορά το 2021, δύο φορές το 2022, τρεις φορές το 2024, με τελευταία φορά στις 27 Απριλίου, όπου πάλι οδηγήθηκε στο αυτόφωρο και αφέθηκε ελεύθερος.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter