Αναβαθμισμένες ψηφιακές υπηρεσίες από το ανανεωμένο site του Τ.Ε.Α.Υ.Φ.Ε.

Αναβαθμισμένες ψηφιακές υπηρεσίες από το ανανεωμένο site του Τ.Ε.Α.Υ.Φ.Ε.

Με στόχο τη βελτιωμένη εμπειρία και την ευρεία ενημέρωση των χρηστών τέθηκε σε λειτουργία το ανανεωμένο site του Ταμείου Επικουρικής Ασφαλίσεως Υπαλλήλων Φαρμακευτικών Εργασιών (Τ.Ε.Α.Υ.Φ.Ε.).

Στις νέες προσφερόμενες υπηρεσίες της ιστοσελίδας του Ταμείου, προστέθηκε η καθημερινή πληροφόρηση του επισκέπτη, με ειδήσεις επικαιρότητας από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και από το υπουργείο Υγείας, από έγκυρα μέσα του Τύπου.

Επιπλέον, συμπληρώθηκαν στα ενδιαφέροντα links οι ηλεκτρονικές ιστοσελίδες θεσμικών οργάνων, μέλη των οποίων είναι και ασφαλισμένοι στο Τ.Ε.Α.Υ.Φ.Ε, όπως ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής, ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Ιατρικών και Βιοτεχνολογικών Προϊόντων και η Ομοσπονδία Συνεταιρισμών Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων.

Σύμφωνα με το ΔΣ του του Τ.Ε.Α.Υ.Φ.Ε, επιτεύχθηκε ένας βασικός του στόχος, που ήταν να βελτιώσει τον ηλεκτρονικό δίαυλο επικοινωνίας και ενημέρωσης με τους ασφαλισμένους του, ενώ προγραμματίζεται, ανά δίμηνο, η μαζική αποστολή στα μέλη του, συγκεντρωτικών Δελτίων Τύπου τα οποία δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα.                                                                       

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter