Αναβλήθηκαν αγώνες της Superleague

Αναβλήθηκαν αγώνες της Superleague

Τα παιχνίδια Άρης- Ατρόμητος (9/1) και Παναιτωλικός- Λαμία(10/1)στα πλαίσια της Superleague αναβλήθηκαν λόγω κρουσμάτων κορονοϊού .
Ο Ατρόμητος είναι από τις ομάδες που έχουν πληγεί περισσότερο από τον κορονοϊο, με τον αγώνα αυτό να είναι ο δεύτερος της ομάδας που δεν θα διεξαχθεί λόγω κρουσμάτων. Η προηγούμενη αναμέτρηση ήταν εκείνη με τον Βόλο στο Περιστέρι την περασμένη Τρίτη (4/1).

Όλα αυτά λίγη ώρα μετά την τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ της Superleague που αποφασίσθηκε, ότι οι αγώνες του Σαββατοκύριακου θα γίνουν κανονικά με τον Ατρόμητο και το Παναιτωλικό να είναι από τις ομάδες ,που είχαν ζητήσει την αναβολή του πρωταθλήματος. Για την ώρα οι υπόλοιποι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με το πρόγραμμα με το Κυριακάτικο ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ να ξεχωρίζει.

Η Superleague ανακοίνωσε και επίσημα την αναβολή των δύο ματς. Η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι οι αγώνες, ΑΡΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ & ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλονται, για προληπτικούς λόγους, λόγω της καραντίνας μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ και της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ αντίστοιχα.
Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή των αγώνων, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League».

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter