Αναβλήθηκε η δίκη του καθηγητή που κατηγορείται για παρενόχληση 11χρονης μαθήτριας στο Μοσχάτο – Σε αργία ο 45χρονος

Αναβλήθηκε η δίκη του καθηγητή που κατηγορείται για παρενόχληση 11χρονης μαθήτριας στο Μοσχάτο – Σε αργία ο 45χρονος
Φωτογραφεία αρχείου

Για τις 2 Νοεμβρίου αναβλήθηκε η δίκη του 45χρονου καθηγητή που κατηγορείται για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Την αναβολή ζήτησαν οι δικηγόροι του προκειμένου να μελετήσουν τη δικογραφία ενώ ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τη δική του. 

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας, σχετικά με τον 45χρονο καθηγητή ενημερώνει ότι ο καθηγητής τέθηκε σε αργία από τα εκπαιδευτικά του καθήκοντα, μετά την άσκηση σχετικής ποινικής δίωξης.

Το χρονικό της υπόθεσης

 

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο καθηγητής γυμνασίου ζήτησε από το 11χρονο κορίτσι να βγάλει τη μπλούζα του και να ξαπλώσει πάνω σε θρανίο. Το περιστατικό που οδήγησε στη σύλληψη του 45χρονου  έγινε την περασμένη Παρασκευή. Όπως αναφέρεται στην καταγγελία, το κορίτσι είχε μείνει τελευταίο στην αίθουσα και μάζευε τα πράγματά του. Τότε ο 45χρονος καθηγητής, σύμφωνα με όσα αναφέρουν αστυνομικές πηγές, πλησίασε το παιδί από πίσω, του είπε «έλα να σου κάνω μασάζ» και στη συνέχεια άρχισε να το χαϊδεύει στο λαιμό και την πλάτη. Μάλιστα δεν δίστασε να του πει «βγάλε τη μπλούζα σου και ξάπλωσε στο θρανίο»!Το κορίτσι αντέδρασε και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο γραφείο του διευθυντή, όπου και περιέγραψε τα όσα είχαν γίνει. Οι γονείς του παιδιού, που ειδοποιήθηκαν από το ίδιο το κοριτσάκι, όπως λέει ο πατέρας της, έκαναν καταγγελία και αστυνομικοί του τμήματος Ανηλίκων συνέλαβαν τον 45χρονο καθηγητή.

Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι ο συγκεκριμένος εκπαιδευτικός, σύμφωνα με τις καταγγελίες στην αστυνομία, είχε προκαλέσει παράπονα με τη συμπεριφορά του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter