Αναβολή και επίσημα στα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και Ιωνικός-Απόλλων!

Αναβολή και επίσημα στα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και Ιωνικός-Απόλλων!

Άλλα δύο παιχνίδια της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας αναβλήθηκαν. Η διοργανώτρια αρχή σε ανακοίνωσης της ενημέρωσε για την αναβολή του μεγάλου ντέρμπι της αγωνιστικής, μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, αλλά και του αγώνα του Ιωνικού με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Η Λίγκα, όπως διευκρινίζει στην ανακοίνωσή της, έλαβε την απόφαση αυτή για προληπτικούς λόγους μετά από τα πολλά κρούσματα που είχαν οι ομάδες του ΠΑΟΚ και του Απόλλωνα.

Η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι οι αγώνες Α.Ε.Κ. – Π.Α.Ο.Κ. και  ΙΩΝΙΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος  Super League Interwetten, αναβάλλονται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Π.Α.ΟΚ. και της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ αντίστοιχα.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή των αγώνων, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter