Αναβολή των αγώνων ΑΕΚ – ΠΑΟ και Ιωνικός – ΠΑΟΚ ζητά η Αστυνομία

Αναβολή των αγώνων ΑΕΚ – ΠΑΟ και Ιωνικός – ΠΑΟΚ ζητά η Αστυνομία

Την αναβολή του ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκού, αλλά και του αγώνα Ιωνικού-ΠΑΟΚ την ερχόμενη Κυριακή (5/12) για την 12η αγωνιστική ζήτησε σήμερα η Αστυνομία, λόγω των έκτακτων μέτρων για την επέτειο της δολοφονίας (6/12) του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου αλλά και της επίσκεψης του Πάπα Φραγκίσκου την Δευτέρα στην Αθήνα.

Στο αίτημα, που απέστειλε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής προς την αρμόδια Αρχή, ζητά να μην πραγματοποιηθούν τα δύο ματς λόγω αδυναμίας αστυνομικής φύλαξης. Όπως αναφέρει, οι αστυνομικές δυνάμεις θα είναι επιφορτισμένες, την Κυριακή, τόσο με την επίσκεψη στην Ελλάδα του προκαθημένου της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, πάπα Φραγκίσκου, όσο και με την αστυνόμευση λόγω της συμπλήρωσης τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου, 13 χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Τα δύο ματς, θυμίζουμε, έχουν οριστεί για την Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου. Το Ιωνικός-ΠΑΟΚ στις 17:15 και το ντέρμπι στις 19:30. Η Λίγκα, όπως και οι ομάδες είναι αντίθετες με την αναβολή, κάτι που η Λίγκα το διαμήνυσε εγγράφως στην Αστυνομία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter