Αναβολή των εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ ζητά και ο Στέφανος Τζουμάκας

Αναβολή των εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ ζητά και ο Στέφανος Τζουμάκας

Μετά τον Νίκο Παπά, αναβολή των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ ζητά και ο Στέφανος Τζουμάκας.

Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΔ, Στέφανος Τζουμάκας, αναφέρει σε δήλωσή του ότι «η χώρα διέρχεται δοκιμασία», σημειώνοντας πως «Μεγάλες περιοχές, άνθρωποι και εγκαταστάσεις έχουν υποστεί καταστροφές και δοκιμάζονται». Την ίδια στιγμή, ο Στέφανος Τζουμάκας εκφράζει την αλληλεγγύη του «σε κάθε δοκιμαζόμενο συμπολίτη μας, στις οικογένειες των θυμάτων και των αγνοουμένων και τη θέληση μου να αγωνιστώ για την αποκατάσταση», ενώ τονίζει πως «Υπάρχουν διαχρονικές ευθύνες για το ότι υποδομές, η προστασία και η πρόληψη δεν αποτελούν προτεραιότητες παρόλο που αφορούν στη Ζωή, στη διαβίωση και στην ασφάλεια όλων μας».

Αναλυτικά η δήλωση του Στέφανου Τζουμάκα:

Η χώρα διέρχεται δοκιμασία.

Μεγάλες περιοχές, άνθρωποι και εγκαταστάσεις έχουν υποστεί καταστροφές και δοκιμάζονται.
Θέλω να δηλώσω την αλληλεγγύη μου σε κάθε δοκιμαζόμενο συμπολίτη μας, στις οικογένειες των θυμάτων και των αγνοουμένων και τη θέληση μου να αγωνιστώ για την αποκατάσταση.

Υπάρχουν διαχρονικές ευθύνες για το ότι υποδομές, η προστασία και η πρόληψη δεν αποτελούν προτεραιότητες παρόλο που αφορούν στη Ζωή, στη διαβίωση και στην ασφάλεια όλων μας.

Θέση μου είναι να αναβληθούν οι διαδικασίες εκλογής Προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μαζί με την έμπρακτη με κάθε μέσο υποστήριξης μας των περιοχών και των ανθρώπων που δοκιμάζονται.

Πρώτα η Ζωή!

Διαβάστε επίσης: Μετάθεση των εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ λόγω των έκτακτων συνθηκών, ζητά ο Νίκος Παππάς

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter