Αναχώρησε για Αγγλία ο Χρήστος Τζόλης για να τελειώσει την μεταγραφή του στη Νόριτς

Αναχώρησε για Αγγλία ο Χρήστος Τζόλης για να τελειώσει την μεταγραφή του στη Νόριτς

Στη Νόριτς -εκεί όπου θα βρει ξανά συμπαίκτη του όπως και στον ΠΑΟΚ- τον Δημήτρη Γιαννούλη, θα συνεχίσει την καριέρα του ο νεαρός διεθνής επιθετικός του «δικεφάλου», Χρήστος Τζόλης.

ΠΑΟΚ και Νόριτς συμφώνησαν σε ένα πόσο γύρω στα 11 εκατ. ευρώ συν 15% ποσοστό μεταπώλησης κι έτσι ο Τζόλης ετοίμασε βαλίτσες για την Αγγλία και την Πρέμιερ Λιγκ (η Νόριτς επέστρεψε φέτος στη μεγάλη κατηγορία). Λίγο πριν την αναχώρηση του, ο 19χρονος επιθετικός αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ και εξέφρασε την ικανοποίηση του για το μεγάλο άλμα στην καριέρα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τζόλης:

Για τη μεταγραφή του: «Τελευταία στιγμή συμφώνησε η ομάδα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Τώρα έχω την πτήση μου. Ευχαριστώ τον ΠΑΟΚ για όλα. Όσα έχει προσφέρει σε μένα και την οικογένεια μου όλα αυτά τα χρόνια. Είμαι παιδί της ακαδημίας. Εύχομαι καλή επιτυχία στον αγώνα μεθαύριο και να πάρει την πρόκριση. Εχω κοιμηθεί μόλις τρεις ώρες από την αγωνία μου…».

Για το αν έπαιξε ρόλο η παρουσία του Γιαννούλη στη Νόριτς: «Σίγουρα έπαιξε μεγάλο ρόλο. Ως αριστερό μπακ εκείνος και εγώ ως αριστερό εξτρέμ, έχουμε μια ιδιαίτερη χημεία μεταξύ μας. Ελπίζω να συνεχιστεί αυτή η καλή πορεία που είχαμε στον ΠΑΟΚ και στη Νόριτς».

Για το γεγονός ότι δεν πρόλαβε να αγωνιστεί αρκετά μπροστά στο κοινό του ΠΑΟΚ: «Μου δόθηκε η ευκαιρία και όταν σου δίνεται μία τέτοια, πρέπει να την αρπάζεις κατευθείαν. Είμαι στεναχωρημένος που δεν έπαιξα στην Τούμπα με κόσμο. Πιστεύω κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό. Θα μείνει απωθημένο για πολλά χρόνια αυτό».

Για το αν έχει μιλήσει με τον νέο του προπονητή: «Ακόμα δεν ξέρω τίποτα. Σήμερα έχω τις εξετάσεις και εύχομαι να πάνε όλα καλά».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter