Αναχώρησε για το Κράσνονταρ ο Ολυμπιακός

Αναχώρησε για το Κράσνονταρ ο Ολυμπιακός

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε σήμερα το πρωί (26/8) για το Κράσνονταρ όπου αύριο (22:00), αντιμετωπίζει τη Ρωσική ομάδα στη ρεβάνς του 4-0 του πρώτου αγώνα και με στόχο να σφραγίσει την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Πρέπει να κάνουμε αυτό που κάναμε έως τώρα. Να κάνουμε ένα παιχνίδι δυνατό. Να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε στον αγωνιστικό χώρο» δήλωσε στους δημοσιογράφους ο βραζιλιάνος μέσος των «ερυθρολεύκων», Γκιγιέρμε και πρόσθεσε: «Είμαστε μια ομάδα με ποιότητα, δυνατοί, σοβαροί και στο τέλος πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. Είναι πολύ καλό το αποτέλεσμα που έχουμε πάρει στην έδρα μας, μας κάνει να νιώθουμε κάποια ασφάλεια. 

Όμως ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δυνατό και επικίνδυνο αντίπαλο. Θα πρέπει να αρχίσουμε το ματς σαν να είναι 0-0. Να προσπαθήσουμε να βάλουμε ένα γρήγορο γκολ και μετά να αμυνθούμε πάρα πολύ καλά».

Ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε στην αποστολή όλους τους παίκτες που βρίσκονται στη λίστα της UEFA: Σα, Αλέν, Καραργύρης, Eλαμπντελαουί, Τσιμίκας, Τοροσίδης, Κούτρης, Σισέ, Μεριά, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Γκιγιέρμε, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς, Γκερέρο, Μασούρας, Ελ Αραμπί, Ανδρούτσος, Μπρούνο, Σουντανί, Βαλμπουενά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter