Αναζητείται επιτελικό κράτος

Αναζητείται επιτελικό κράτος

Η Νέα Δημοκρατία για να αναρριχηθεί στην κυβέρνηση χρησιμοποίησε όλων των ειδών τα fake ώστε να εξαπατήσει τον ελληνικό λαό.

Έπεισε μάλιστα ότι θα δημιουργήσει έναν κρατικό μηχανισμό ο οποίος όντας υπό την αιγίδα του «μεγάλου επιτελάρχη» Κυριάκου Μητσοτάκη θα δούλευε σαν ρολόι στην υπηρεσία των πολιτών.

Από τους πρώτους μήνες διακυβέρνησης της χώρας όμως το «επιτελικό» αυτό κράτος φάνηκε ότι ήταν μόνο στο φαντασιακό του ανέμελου ενοίκου του Μαξίμου.

Το μόνο που «λειτούργησε» καλά ήταν η συμπλήρωση του υποτιθέμενου μηχανισμού από στελέχη όλων των νεοδημοκρατικών επιπέδων.

Κατά τα άλλα η αποτυχία σε όλο της το μεγαλείο. Το μπάχαλο με την πανδημία του κορονοϊού που χωρίς σχεδιασμό και επιχειρηματικό σχέδιο η κυβέρνηση Μητσοτάκη ανοιγοκλείνει την οικονομία προκαλώντας μεγαλύτερη καταστροφή από αυτή που υποτίθεται ότι θα προλάβαινε. Αντίστοιχα και με τα εμβόλια, που έχασε την ευκαιρία να έχει στη διάθεσή της εμβόλια προσκολλημένη στο γερμανικό άρμα.

Αποκορύφωμα η κακοκαιρία «Μήδεια» που πλήττει τις τελευταίες ημέρες τη χώρα μας. Εκλεισε την Εθνική Οδό Αθήνας – Θεσσαλονίκης κόβοντας την Ελλάδα στα δύο, με 10 πόντους χιόνι για 36 ώρες, ενώ την ευθύνη την έχει αποκλειστικά η εταιρεία διαχείρισης, η οποία θα έπρεπε να πληρώσει αποζημίωση στο ελληνικό κράτος.

Εχει αφήσει για δύο ημέρες χιλιάδες νοικοκυριά στη βορειοανατολική Αττική χωρίς ηλεκτρισμό και φως. Κάτι που ανάγκασε ακόμη και τον Στέφανο Μάνο να μιλήσει για διάλυση.

Και παρ’ όλα αυτά ο ανέμελος πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης εξερχόμενος της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ζήτησε υπομονή και προέτρεψε τα παιδιά να παίξουν με το χιόνι.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη και ο ίδιος ο πρωθυπουργός έχουν αρχίσει να γίνονται άκρως επικίνδυνοι. Και αυτό αρχίζουν να το συνειδητοποιούν οι πολίτες αυτής της χώρας.

documentonews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter