Αναζητείται η δωρεά της ΔΕΗ

Αναζητείται η δωρεά της ΔΕΗ

Τη θυμάστε εκείνη τη δωρεά της ΔΕΗ (τι δωρεά δηλαδή; Με χρήματα των καταναλωτών έγινε) των 5 εκατ. ευρώ στο εθνικό σύστημα υγείας (ΕΣΥ) για μάσκες, προστατευτικές στολές και γυαλιά και άλλα αναλώσιμα υλικά, η οποία ανακοινώθηκε τον περασμένο Μάρτιο; 

Μέχρι τώρα έχει παραληφθεί μέρος της δωρεάς, περί το 1/3 των ποσοτήτων που είχαν εξαγγελθεί, και έκτοτε δεν έχει γίνει γνωστό εάν παραδόθηκε όλο το υγειονομικό υλικό που η ΔΕΗ δήλωσε ότι είχε αγοράσει. Κατόπιν τούτου 35 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν σχετική ερώτηση. Θα έχουν ενδιαφέρον οι απαντήσεις του Κωστή Χατζηδάκη.

Νοσταλγοί των 90s στο Μαξίμου

Στα τέλη της δεκαετίας ’90 προβλήθηκε στα τηλεοπτικά δίκτυα στις ΗΠΑ μια διαφήμιση για τον τουρισμό στην Ελλάδα η οποία, λένε οι κακές γλώσσες, είχε εντυπωσιάσει ιδιαίτερα τους Αμερικανούς. Εκείνη η διαφήμιση τέλειωνε με τη φράση: «Ελλάδα, η χώρα που διάλεξαν και οι θεοί». Η καμπάνια εκείνη είχε διάρκεια 20 δευτερόλεπτα στα οποία εναλλάσσονταν ιστορικοί χώροι στην Ελλάδα και όμορφες παραλίες. Τι μ’ έπιασε τώρα και τη θυμήθηκα; Δεν τη θυμήθηκα εγώ, κάποιοι στο Μαξίμου μαθαίνω ότι τη μνημόνευσαν ως «state of mind».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter