Αναζητώντας την αλήθεια

Αναζητώντας την αλήθεια

Δόθηκε στην τοπική αυτοδιοίκηση μια εβδομάδα προθεσμία για να υποδείξει άλλους χώρους, κατάλληλους για τη δημιουργία κλειστών κέντρων για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, ισχυρίζεται ο υπουργός Μετανάστευσης Νότης Μηταράκης.

Λάθος, συμφωνήσαμε σε μια εβδομάδα να υπάρξει εκ του μηδενός συνολικό εναλλακτικό σχέδιο, απαντά ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης και εκνευρισμένος ακυρώνει τη συνάντηση με τον υπουργό. Σε συνεννόηση με τον πρωθυπουργό αποφασίστηκε το πάγωμα της επίταξης, υποστηρίζει ο Ν. Μηταράκης. Ηταν μονομερής πρωτοβουλία του Μηταράκη, διαρρέει από το Μαξίμου. Του τηλεφώνησε ο ίδιος ο πρωθυπουργός και τον κάλεσε για εξηγήσεις, λένε από το Μαξίμου. Ηταν προγραμματισμένη συνάντηση, απαντά ο Ν. Μηταράκης. «Μπορείς να κοροϊδεύεις πολλούς για λίγο καιρό, λίγους για πολύ καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό» έλεγε ο Αβραάμ Λίνκολν.

«Από Δευτέρα αναλαμβάνει ο πρωθυπουργός»

Απηύδησε με το ποδόσφαιρο ακόμη και ο «όλα τα ξέρω, όλα τα μπορώ» υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης.

Μέσα σε λίγες εβδομάδες ο Γ. Γεραπετρίτης κατάλαβε ότι έχει μπλέξει άσχημα όχι μόνο με τους π ο δ ο σ φα ι ρο παράγοντες της ΕΠΟ και τους μεγαλοεπιχειρηματίες της μπάλας, αλλά και με τους κάθε λογής απεσταλμένους της FIFA και της UEFA.

Πριν από λίγες ημέρες ο υπουργός συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Βασίλη Γραμμένο για να προετοιμάσει τις συναντήσεις του πρωθυπουργού με τις διεθνείς ποδοσφαιρικές αρχές που θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες.

Μετά τη συνάντηση αυτή ένας πελαγωμένος υπουργός ακούστηκε να λέει «εγώ παραδίδω, από τη Δευτέρα αναλαμβάνει ο πρωθυπουργός». Εμπλεξε με τα πίτουρα, «έφαγε» τον Λευτέρη Αυγενάκη, αλλά θα τον φάνε… – αυτός ξέρει ποιοι.

Το φάντασμα της επιτροπής

Σχεδόν με τη φυσική παρουσία του Αντώνη Σαμαρά διεξάγονται οι συνεδριάσεις της προκαταρκτικής επιτροπής της Βουλής για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο. Κάθε φορά που συνεδριάζει η προκαταρκτική ο πρώην πρωθυπουργός είναι στη Βουλή! Τη Δευτέρα που η συνεδρίαση ξεκινούσε στις 3 μ.μ. ο πρόεδρος Αντώνης ήρθε ένα τέταρτο νωρίτερα. Και αμέσως άρχισαν να περνούν από την πόρτα του γραφείου του βουλευτές της ΝΔ που, όλως τυχαίως, είναι μέλη της επιτροπής. Οι κουτσομπόληδες της Βουλής λένε ότι από το γραφείο του ξεκίνησαν οι διαρροές ότι η εξέταση των προστατευόμενων μαρτύρων στη ΓΑΔΑ θα γίνει με φυσική παρουσία τους.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter