Ανδραβίδα: Στον ανακριτή ο 60χρονος δράστης της τετραπλής δολοφονίας – «Βοήθησέ με να πέσω στα μαλακά»

Ανδραβίδα: Στον ανακριτή ο 60χρονος δράστης της τετραπλής δολοφονίας – «Βοήθησέ με να πέσω στα μαλακά»

Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα ο δράστης του τετραπλού φονικού στην Ανδραβίδα, μετά την 48ωρη προθεσμία που ζήτησε και πήρε την Κυριακή.

Το περασμένο Σάββατο ο 60χρονος μεταφέρθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας, υπό τις έντονες αποδοκιμασίες συγκεντρωμένων που του φώναζαν «γιατί τα παιδιά;». Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ομολογήσει τη δολοφονία του 32χρονου πατέρα και της 37χρονης μητέρας, ισχυριζόμενος ότι το έκανε επειδή δεν του πλήρωναν τα ενοίκια. Επίσης, φέρεται να υπέδειξε και το σημείο πολυκατοικίας στην Πάτρα όπου έκρυψε το όπλο του εγκλήματος.

Οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από το τετραπλό φονικό συγκλονίζουν, καθώς εικάζεται ότι ο 60χρονος είχε σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια τις δολοφονίες. Μάλιστα, σύμφωνα με την pelop.gr, ο 60χρονος σχεδίαζε να φύγει από την Ελλάδα μετά τη δολοφονία και αυτός ήταν ο λόγος που ο ίδιος (ή κάποιος φίλος του) μπήκε στο σπίτι στην Ανδραβίδα λίγες ώρες πριν την σύλληψή του, για να πάρει, δηλαδή, ταξιδιωτικά έγγραφα και χρήματα.

Μάλιστα, όταν πλέον συνελήφθη και οι αστυνομικοί τον ενημέρωσαν ότι του κατάσχεσαν τα 15.000 ευρώ που βρέθηκαν στο σπίτι του, ο ίδιος φώναζε στους αστυνομικούς: «Μου πήρατε τα λεφτά… Γιατί μου τα πήρατε;».

Αργότερα, απευθυνόμενος στον αξιωματικό της Ασφάλειας, του είπε: «Αν μπορείς, βοήθησέ με να πέσω στα μαλακά», προσπερνώντας κυνικά την τετραπλή δολοφονία μιας οικογένειας, μεταξύ αυτών δύο μικρών παιδιών.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter