Νέα στοιχεία για το τετραπλό έγκλημα στην Ανδραβίδα: Σε τρέιλερ εντοπίστηκαν οι σοροί – Το δράστη αναζητούν οι αρχές

Νέα στοιχεία για το τετραπλό έγκλημα στην Ανδραβίδα:  Σε τρέιλερ εντοπίστηκαν οι σοροί – Το δράστη αναζητούν οι αρχές

Τον δράστη που εκτέλεσε εν ψυχρώ μητέρα, πατέρα και τα δύο παιδιά τους 2 και 3 ετών στην Ανδραβίδα αναζητούν οι αρχές οι οποίες συνεχίζουν τις έρευνες προκειμένου να διαπιστώσουν πώς διαπράχθηκε το έγκλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι σοροί του 32χρονου και της 37χρονης εντοπίστηκαν πάνω σε τρέιλερ στην αποθήκη του σπιτιού, ενώ το ηλικίας τριών ετών παιδί βρέθηκε πάνω σε κλινοσκεπάσματα στο δάπεδο της αποθήκης, δίπλα από το τρέιλερ. Όσον αφορά το άλλο παιδί, ηλικίας δύο ετών, βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι από τον 11χρονο αδελφό του.

Ακόμη, μέσα στο σπίτι έχουν εντοπιστεί διάσπαρτες κηλίδες αίματος, ενώ τα τραύματα που φέρουν οι σοροί του άνδρα και της γυναίκας παραπέμπουν, σύμφωνα με πληροφορίες, σε πλήγματα από πυροβόλο όπλο.

Αν και οι αρχικές εκτιμήσεις ήθελαν ο πατέρας να ήταν ο δολοφόνος πληροφορίες που μετέφερε χθες το patrisnews από αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο το έγκλημα να έχει διαπράξει ο πρώην σύζυγος της γυναίκας, σκοτώνοντας το ζευγάρι και τα δύο μικρά παιδιά που είχαν αποκτήσει.

Σημειώνεται ότι το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας, αυτό δηλαδή που βρήκε το ζευγάρι και τα αδέρφια του νεκρούς, το είχε αποκτήσει η μητέρα με τον πρώην σύζυγό της. Ο 11χρονος γύρω στις δύο το μεσημέρι έφυγε από το σπίτι και κατά τις επτά το απόγευμα επέστρεψε. Όταν μπήκε στο σπίτι, αντίκρισε το αποτρόπαιο θέαμα και σύμφωνα με το ilialive, σε κατάσταση σοκ και μη γνωρίζοντας τι έχει συμβεί τράβηξε έξω από το σπίτι το μικρότερο αδερφάκι του και άρχισε να καλεί στη γειτονιά σε βοήθεια.

Ο πατέρας και η μητέρα βρέθηκαν με μια σφαίρα στο κεφάλι στην αυλή του σπιτιού, ενώ τα παιδιά στραγγαλισμένα μέσα στο σπίτι/

Γείτονες μετέφεραν το μικρό παιδάκι στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, προκειμένου να προσπαθήσουν οι γιατροί να το επαναφέρουν, όμως φαίνεται πως ήταν νεκρό από ώρα. Στο σημείο του εγκλήματος έφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, όλες οι δυνάμεις Ασφαλείας του νομού Πύργου και Ήλιδας, άνδρες της ΟΠΚΕ και των τοπικών αστυνομικών τμημάτων.

Στο σημείο έφτασε και η Προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών Αγγελική Τσιόλα που εξέτασε τα τρία πτώματα στο σπίτι και που μαζί με τους αστυνομικούς θα επιστρέψει το πρωί της Πέμπτης για νέες έρευνες, στο χώρο του σπιτιού.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να συλλέξουν στοιχεία και να σκιαγραφήσουν το προφίλ του δράστη που έφτασε σε ένα τόσο αποτρόπαιο έγκλημα.

Διαβάστε επίσης

Μυστήριο στην Ανδραβίδα: άγρια δολοφονία οικογένειας

 

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter