Ανδρουλάκης: Δεν δέχομαι πιέσεις για να μην πάω στο Β’ γύρο!

Ανδρουλάκης: Δεν δέχομαι πιέσεις για να μην πάω στο Β’ γύρο!

Δεν ισχύουν τα περί πιέσεων για να μη γίνει ο δεύτερος γύρος ή, για την ακρίβεια, για να κάνει πίσω ο Νίκος Ανδρουλάκης και να εκλεγεί η Φώφη Γεννηματά επικεφαλής του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς χωρίς νέες κάλπες. Αυτό διαβεβαιώνουν συνεργάτες του ευρωβουλευτή και αντιπάλου της προέδρου του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στο documentonews.gr.

«Προχωράμε κανονικά, ειδικά από τη στιγμή που το ποσοστό τού πρώτου είναι στο 41%. Ό,τι γράφεται, δεν ισχύει», έλεγαν χαρακτηριστικά, καθώς από το πρωί κυκλοφορούσαν φήμες, αλλά υπήρξαν και πιέσεις και, μάλιστα, από συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης, ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης θα πρέπει να παραιτηθεί από την κούρσα του δεύτερου γύρου που θα γίνει την Κυριακή!

Ο ίδιος είχε, πάντως, τηλεφωνική επικοινωνία με την Φώφη Γεννηματά, με την οποία αντάλλαξαν ευχές για καλό αγώνα, ενότητα για την παράταξη και μαζική συμμετοχή την Κυριακή, προκειμένου να επισφραγιστεί η προσπάθεια που έγινε.

Τα επιτελεία των δύο μονομάχων, σύμφωνα με πληροφορίες, επιδιώκουν να κλείσουν αύριο, Τρίτη, κάθε τελευταία εκκρεμότητα, με στόχο να γίνει debate μεταξύ των δύο την Τετάρτη ή πιθανότατα την Πέμπτη.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με στελέχη της Κεντροαριστεράς, καθώς και με όσους υποψηφίους δεν πέρασαν στον δεύτερο γύρο. Αύριο αναμένεται να συναντήσει τον Γιώργο Καμίνη, ενώ ανάλογες συναντήσεις ή τηλεφωνικές επικοινωνίες με τους Σταύρο Θεοδωράκη, Γιώργο Καμίνη και Γιάννη Μανιάτη θα έχει και ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter