Ανδρουλάκης: Δεν απάντησε τι θα κάνει το ΠΑΣΟΚ τη δεύτερη Κυριακή αλλά έριξε αιχμές για Κασσελάκη

Ανδρουλάκης: Δεν απάντησε τι θα κάνει το ΠΑΣΟΚ τη δεύτερη Κυριακή αλλά έριξε αιχμές για Κασσελάκη
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ/EUROKINISSI

Απέφυγε να απαντήσει ευθέως ο Νίκος Ανδρουλάκης στην ερώτηση τι θα κάνει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τη δεύτερη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών.

«Το αποτέλεσμα των εκλογών απόψε είναι καθαρό, το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει την ανοδική του πορεία» είπε ο κ. Ανδρουλάκης στις δηλώσεις του σε δημοσιογράφους το βράδυ της Κυριακής, ικανοποιημένος για τα αποτελέσματα. «Το ΠΑΣΟΚ είναι η δεύτερη δύναμη στην αυτοδιοίκηση της χώρας», συμπλήρωσε.

«Ο μεγάλος στόχος είναι ένας, η παράταξή μας, η δημοκρατική παράταξη, στις επόμενες εθνικές εκλογές η αξιόπιστη δύναμη θα αντιμετωπίσει με επιτυχία τη Νέα Δημοκρατία».

Ρωτήθηκε ευθέως να σχολιάσει την έκφραση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη που είπε «είναι επιτακτική ανάγκη να χτίσουμε μια μεγάλη δημοκρατική παράταξη» και αντί να απαντήσει αν συμφωνεί ή όχι, απάντησε ότι η νίκη επί της Νέας Δημοκρατίας «δεν θα επιτευχθεί με σόου».

Για τη δεύτερη Κυριακή ζήτησε «να σταθούν δίπλα μας» οι πολίτες, αλλά δεν απάντησε τι θα κάνει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σε πόλεις και περιφέρειες που δεν θα έχει υποψήφιο, αντίθετα από τον Στέφανο Κασσελάκη που ζήτησε άμεσα τη στήριξη του Χάρη Δούκα στην Αθήνα.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter