Ανδρουλάκης: Δεν κρατάμε κανέναν με το ζόρι στο ΠΑΣΟΚ – Δεν πρόκειται να βάλω νερό στο κρασί μου

Ανδρουλάκης: Δεν κρατάμε κανέναν με το ζόρι στο ΠΑΣΟΚ – Δεν πρόκειται να βάλω νερό στο κρασί μου

Εσωκομματικό μήνυμα προς στελέχη που διαφωνούν με την επίσημη «γραμμή» της Χαριλάου Τρικούπη και διαφοροποιούνται από τις συλλογικές αποφάσεις έστειλε από τη Λαμία ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης. Λίγες ημέρες μετά τη διαφοροποίηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ανδρέα Λοβέρδου, ο Νίκος Ανδρουλάκης, χωρίς να κατονομάζει, περιέγραψε την άποψη ότι η θέση όσων διαφωνούν με την στρατηγική της παράταξης είναι εκτός ΠΑΣΟΚ και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να βάλει νερό στο κρασί του… Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο φόρουμ του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού «Star Κεντρικής Ελλάδας», το μεσημέρι της Παρασκευής ρωτήθηκε δημοσιογραφικά αν λένε όλοι τα ίδια στο ΠΑΣΟΚ, αν υπάρχει «Δούρειος Ιππος» και ενδεχόμενο «μεταγραφής αεροδρομίου».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης απάντησε ως εξής: «Όλοι είναι ίσοι και λειτουργούν βάσει της συλλογικής στρατηγικής της παράταξης. Όποιος διαφωνεί με τη συλλογική στρατηγική της παράταξης, δεν κρατάμε κανέναν με το ζόρι. Αλλά δεν πρόκειται να βάλω νερό στο κρασί μου, μπροστά στο συλλογικό συμφέρον της παράταξης που υπηρετεί το στρατηγικό συμφέρον της χώρας».

Πάντως, πέρα από την ανάλυση της θέσης της Χαριλάου Τρικούπη περί κυβερνητικών συνεργασιών και επαναλαμβάνοντας τον προσδιορισμό του ΠΑΣΟΚ ως εκπρόσωπο των σοσιαλδημοκρατών στην Ελλάδα ο Νίκος Ανδρουλάκης κάλεσε τον κόσμο να ενισχύσει το ΠΑΣΟΚ εκλογικά με ισχυρό διψήφιο ποσοστό για να σχηματισθεί μια ευρωπαϊκή κυβέρνηση που δίνει προτεραιότητα σε δυνατή οικονομική βάση, στήριξη μικρομεσαίων και διοχέτευση κονδυλίων για την ενεργειακή επάρκεια με συμμετοχικές διαδικασίες των τοπικών κοινωνιών, ανάπτυξη με κοινωνική συνοχή, κράτος δικαίου και  πολιτικές για τη στήριξη των νέων.

Πάντως είναι αξιοσημείωτο ότι προειδοποίησε ότι αν ξαναναλάβουν τα ηνία κυβερνήσεις σαν αυτές που προηγήθηκαν στην Ελλάδα, η χώρα κινδυνεύει και πάλι από καταστάσεις χρεοκοπίας, καθώς οι πολιτικές που τα άλλα δυο κόμματα εξουσίας ακολουθούν, οδηγούν, όπως είπε, «σε αφελληνισμό και σε νέα δημοσιονομική περιπέτεια».

Κατά την έναρξη της συνέντευξή του στο δημοσιογράφο και Διευθύνοντα Σύμβουλο Star Κεντρικής Ελλάδας Γιώργο Σιμόπουλο, o Νίκος Ανδρουλάκης, όταν ρωτήθηκε περί χρωμάτων που του ταιριάζουν, σημείωσε ότι «υπάρχουν χρώματα ιστορικά που  μπορεί κάποια χρόνια να μην  έχουν πάρει πρωτάθλημα  αλλά έχουν βαριά φανέλα. Το ΠΑΣΟΚ προσέφερε πολλά, σίγουρα έκανε και λάθη(…)», είπε. Μάλιστα πρόσφερε και μια πράσινη φανέλα με στάμπες λογότυπα ΠΑΣΟΚ.

https://www.youtube.com/watch?v=qKAzc-n6IZ0&embeds_euri=https%3A%2F%2Fmail.google.com%2F&embeds_origin=https%3A%2F%2Fmail.google.com&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title

Διαβάστε επίσης:

Με πολιτική απαξίωση «τιμωρεί» τον Ανδρέα Λοβέρδο ο Νίκος Ανδρουλάκης

Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα αφήσει εκτός ψηφοδελτίων ΠΑΣΟΚ τον Ανδρέα Λοβέρδο

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter