Ανδρουλάκης στη Βουλή για επιτελική μονταζιέρα: «Το διεφθαρμένο σύστημα βρίσκεται στο Μαξίμου»

Ανδρουλάκης στη Βουλή για επιτελική μονταζιέρα: «Το διεφθαρμένο σύστημα βρίσκεται στο Μαξίμου»

«Θα συνεχίσουμε αγώνα για να μάθουμε ποιοι είναι οι διεφθαρμένοι» είπε στην Ολομέλεια ο Νίκος Ανδρουλάκης αναφορικά με την επιτελική μονταζιέρα των Τεμπών, προσθέτοντας: «Είμαι σίγουρος ότι ο πυρήνας της λειτουργίας αυτού του συστήματος -που είχε την ώρα της τραγωδίας στο μυαλό του το πολιτικό κόστος- είναι στο Μέγαρο Μαξίμου».

Άσκησε κριτική στον υπουργό Δικαιοσύνης, Γιώργο Φλωρίδη, ο οποίος παραδέχτηκε μεν την αλλοίωση του ηχητικού σε τηλεοπτική του εμφάνιση, συμπληρώνοντας όμως ότι «αφού η δικαιοσύνη έχει το κανονικό υλικό, τι μας νοιάζει για τα υπόλοιπα».

«Σοβαρά; Θα σας πούμε και ευχαριστώ που ο ανακριτής έχει το σωστό υλικό; Αντί να πείτε να ασκηθούν διώξεις για να βρεθεί ο αδίστακτος; Τέτοια απανθρωπιά και ασέβεια;», ήταν τα αλλεπάλληλα ερωτήματα που έθεσε προς την πλειοψηφία.

Σε σχέση με τη γυναικοκτονία έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για «τραγικό, στυγερό έγκλημα» και κατηγόρησε την κυβέρνηση για παταγώδη αποτυχία στην ασφάλεια των πολιτών.

Διαβάστε επίσης:

Έλενα Ακρίτα: Ο Μητσοτάκης προσπαθεί αλλάξει την πολιτική ατζέντα – Δεν θα σάς αφήσουμε σε χλωρό κλαρί

Άγιοι Ανάργυροι: Μιλούσε με την «άμεση δράση» και τη μαχαίρωσε πισώπλατα – Η ΕΔΕ και τα ερωτήματα (Video)

Η Αγαπηδάκη άλλαξε όρους διαγωνισμού για χάρη φαρμακευτικής εταιρείας – Κουβέντα για την «ταμπακιέρα» από το υπουργείο

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter