Ανδρουλάκης: Το Μαξίμου καθοδηγούσε την Καϊλή για να συγκαλύψει τις υποκλοπές (Video)

Ανδρουλάκης: Το Μαξίμου καθοδηγούσε την Καϊλή για να συγκαλύψει τις υποκλοπές (Video)

Βολές κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη τόσο για το σκάνδαλο των υποκλοπών όσο και το Qatargate, εξαπέλυσε ο Νίκος Ανδρουλάκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του. Ο ίδιος μεταξύ άλλων κάλεσε την Εύα Καϊλή να παραδώσει την έδρα της στο ευρωκοινοβούλιο.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, σημείωσε με νόημα «το μιντιακό κατεστημένο, που υπηρετεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη, παρερμήνευσε σκόπιμα αυτό που είπα περί ‘’δούρειου ίππου’’» και συνέχισε λέγοντας ότι «Προφανώς δεν καθοδήγησε η Νέα Δημοκρατία την κ. Καϊλή να κάνει αυτές τις απαράδεκτες ενέργειες, αλλά την καθοδήγησε το περιβάλλον του κ. Μητσοτάκη σε κάθε της κίνηση για τη συγκάλυψη του σκανδάλου των υποκλοπών στην εξεταστική επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, όπου ήταν σκιώδης εισηγήτρια. Αυτό το έχει καταγράψει πολλές φορές ο διεθνής Τύπος. Είναι άλλη μια κακή οικογενειακή συνήθεια του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας: Να απλώνει τα πλοκάμια του πέραν των κομματικών του ορίων. Έως και στην άκρα Δεξιά».

«Η Εύα Καϊλή πρόδωσε τους χιλιάδες ψηφοφόρους της παράταξης και οφείλει να παραδώσει την έδρα της. Η αντίθετη άποψη, που άκουσα να διατυπώνεται ακόμη και με νομικούς όρους, είναι απαράδεκτη και θολώνει το μήνυμα μας απέναντι σε αυτά τα φαινόμενα», τόνισε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter