Ανεβαίνει ο ΠΑΟ, νίκησε και την ΑΕΛ (2-0)

Ανεβαίνει ο ΠΑΟ, νίκησε και την ΑΕΛ (2-0)

O Παναθηναϊκός κέρδισε τρία πέναλτι στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Λάρισα, ευστόχησε στα δύο και επικράτησε με 2-0. Αυτή ήταν η ένατη νίκη για τους πράσινους στο πρωτάθλημα και πλέον κρατούν στα χέρια τους την συμμετοχή τους στα πλέι οφ.

Ο Χατζηγιοβάνης άνοιξε το σκορ στο 25’ (0-1) με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, ενώ ο επιθετικός του τριφυλλιού δεν τα κατάφερε τρία λεπτά αργότερα από τα 11 βήματα. Εκτέλεσε το πέναλτι αλά Πανένκα και ο Κρίστινσον μπλόκαρε εύκολα την μπάλα.

Η ΑΕΛ στην συνέχεια είχε ευκαιρίες να ισοφαρίσει, δεν σκόραρε όμως και στην εκπνοή του ματς ο Παναθηναϊκός κέρδισε το τρίτο πέναλτι. Το μετέτρεψε σε γκολ ο Μπουζούκης και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

«Είναι σημαντικό ότι για 45′ ήμασταν εξαιρετική ομάδα, παίξαμε σχεδόν ολοκληρωτικά. Ο αντίπαλος δεν έφτασε στην περιοχή μας, εμείς είχαμε την κατοχή, καλή κυκλοφορία της μπάλα και ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος βγάλαμε κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδι’, δήλωσε ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος συμπλήρωσε: «Σε γενικές γραμμές το δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν καλό όπως το πρώτο, αλλά καταφέραμε να βγάλουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα με καλό ποδόσφαιρο και θετικά αποτελέσματα».

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Ζίζιτς, Μόρας (46’ Μπούστος), Μιχαήλ, Μπέρτος, Μιλοσάβλιεβιτς, Γκαζάλ, Κάτσε (64’ Κάτσε), Καρανίκας (46’ Μούζεκ), Ουάρντα, Παπάζογλου.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης (83’ Κολοβέτσιος), Κουρμπέλης, Δώνης (72’ Μπουζούκης), Νάγκι (60’ Ανουάρ), Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Καμπετσής.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter