«Ανεκδιήγητος» ο Μητσοτάκης, ανοίγει πάλι θέμα «μακεδονικής μειονότητας»

«Ανεκδιήγητος» ο Μητσοτάκης, ανοίγει πάλι θέμα «μακεδονικής μειονότητας»

Όπως φαίνεται το πάθημα δεν γίνεται μάθημα για τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη εκτός κι αν αποβλέπει ακριβώς στη δημιουργία προβλήματος, αφού δεν πείθει με την αλλαγή της θέσεις του στο Μακεδονικό, ενώ κάθε βδομάδα άλλαζε την θέση του για να στηρίξει το αφήγημά του και τις εθνικιστικές ακροδεξιές θέσεις του.

Όπως διαβάζουμε σήμερα στην εφημερίδα «Εστία», συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη αναφέρθηκαν στη συνάντηση του προέδρου της ΝΔ με τη Γερμανίδα καγκελάριο το προηγούμενο διάστημα στην Αθήνα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα ο κ . Μητσοτάκης φέρεται να δήλωσε στη κ. Μέρκελ ότι «δεν θα επιτρέψει την καταλανοποίηση της βορείου Ελλάδος» σε άρθρο με τίτλο: «Δεν θα επιτρέψω να γίνει Καταλωνία η Βόρειος Ελλάς»

Φαίνεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρά το ότι αρχικά είχαν κρύψει στη Νέα Δημοκρατία τη σχετική του δήλωση στο Politico, όπου έκανε λόγο για αυτονομιστικές δυνάμεις στη Μακεδονία, τονίζοντας ότι είναι ικανές να προκαλέσουν περιφερειακές αναταραχές, δεν έβαλε καθόλου μυαλό!

Τότε το κόμμα του έτρεχε να τα μαζέψει και να διαψεύσει το επίμαχο απόσπασμα από τη συνέντευξη χωρίς ωστόσο να το καταφέρει…

Για μια ακόμη φορά –αν συνέβη κάτι τέτοιο- ο Μητσοτάκης εμφανίζεται ανεύθυνος και επικίνδυνος

Διαβάστε ακόμα: ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ.Μητσοτάκης παίζει με τα εθνικά θέματα – Να ανακαλέσει τις επικίνδυνες δηλώσεις του

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter