Ανέκδοτο κατάντησε η άρνηση Μητσοτάκη στις προ(σ)κλήσεις Τσίπρα για debate

Ανέκδοτο κατάντησε η άρνηση Μητσοτάκη στις προ(σ)κλήσεις Τσίπρα για debate

Ο Αλέξης Τσίπρας επανέλαβε για δεύτερη φορά από το βήμα της Βουλής την πρόκληση και πρόσκληση προς τον πολιτικό του αντίπαλο για έναν τηλεοπτικό διάλογο με θέμα το ονοματολογικό. Για δεύτερη συνεχόμενη φορά, ο κ. Μητσοτάκης όχι μόνο δεν σήκωσε το γάντι, αλλά προτίμησε να παρακολουθεί αποσβολωμένος τον πρωθυπουργό.

«Επειδή κ. Μητσοτάκη, μόνο για επιφωνήματα είστε και για ατάκες, εγώ για δεύτερη φορά σας προκαλώ και σας προσκαλώ. Ελάτε και εδώ στη Βουλή αλλά και σε έναν τηλεοπτικό διάλογο για τη συμφωνία των Πρεσπών για να μας πείτε ποια επιχειρήματα έχετε» είπε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε με νόημα:

«Γιατί επί 20 χρόνια είχατε μια άποψη και τώρα για να ψηφοθηρήσετε έχετε αλλάξει άποψη… Για ποιο λόγο ακολουθείτε αυτήν την στάση πολιτικής αναξιοπιστίας σε σχέση με την ιστορία του κόμματός σας και οδηγείτε σε διχασμό τον ελληνικό λαό…»

Και συνέχισε τα πολιτικά χτυπήματα προς τον κ. Μητσοτάκη: «Τι θέλετε; Θέλετε στη Δημόσια Τηλεόραση; Όχι; Στον ΣΚΑΪ, να σπάσουμε και το εμπάργκο; Θέλετε με δημοσιογράφους που σας δίνουν σκονάκια; Θέλετε με αυτούς που σας γράφουν τις ομιλίες; Με όποιον θέλετε κ. Μητσοτάκη… Εγώ έχω επιχειρήματα, εσείς έχετε φωνές και συνθήματα».

«Όπου θέλετε, όπως θέλετε και όποτε θέλετε» είπε προκαλώντας ακόμα περισσότερο τον κ. Μητσοτάκη. «Και εδώ, δεν θα το γλιτώσετε. Θέλετε να στοιχηθείτε πίσω από κάποιους ακραίους που οργανώνουν συλλαλητήρια. Να έρθουν…» ανέφερε και κατέληξε λέγοντας με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να τον καταχειροκροτούν:

«Εμείς, έχουμε μόνο τη δύναμη των επιχειρημάτων μας, εσείς έχετε τη δύναμη του ψεύδους και του λαϊκισμού που σας οδηγούν στη στάση της ψηφοθηρίας. Ας συγκρίνουμε λοιπόν τις δυνάμεις μας». 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter