ΑΝΕΛ: Διαψεύστηκαν τα σενάρια κυβερνητικής κρίσης

ΑΝΕΛ: Διαψεύστηκαν τα σενάρια κυβερνητικής κρίσης

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ, η έκβαση της οποίας διαψεύδει πλήρως τα δημοσιεύματα που εντόπιζαν ρήξη στις σχέσεις της ηγεσίας των δύο κυβερνητικών εταίρων.

«Δεν υπάρχουν σενάρια για ρήξη» τόνιζαν αρμόδιες πηγές, προσθέτοντας πως οι ΑΝΕΛ είναι κυβερνητικός εταίρος με άποψη και δικό του πολιτικό στίγμα. Οι ίδιες πηγές παρέπεμψαν για περαιτέρω λεπτομέρειες στη συνάντηση Τσίπρα – Καμμένου το απόγευμα στο Μαξίμου, προϊδεάζοντας πως μετά το πέρας αυτής θα προκύψουν ειδήσεις, οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν αφορούν την κυβερνητική ευστάθεια. Ως προς τα διαψευσμένα δημοσιεύματα που έφεραν στην επιφάνεια τα σενάρια περί κρίσης, ο Πάνος Καμμένος φέρεται να κινείται νομικά κατά των Μέσων αυτών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του documentonews.gr, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης έπεσαν διάφορες ιδέες στο τραπέζι για το πώς ο πρόεδρος του κόμματος και υπουργός Άμυνας πρέπει να χειριστεί το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών. Μια εξ αυτών ήταν να πραγματοποιηθεί μία συντονισμένη προσπάθεια προσέγγισης του Τούρκου Προέδρου προκειμένου να λήξει το συντομότερο δυνατό η κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, κάτι που θα πιστωθεί πολιτικά ο ίδιος.

Για άλλη μια φορά, παράπονα εκφράστηκαν από τον Δημήτρη Καμμένο, ο οποίος παρουσιάστηκε δυσαρεστημένος από το χθεσινό άδειασμα του Νίκου Βούτση προς το πρόσωπό του για ακόμη μία αμφιλεγόμενη τοποθέτησή του. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter