«Ανέμελοι» και χωρίς μάσκα στην 1η Υγειονομική Περιφέρεια Ελλάδος – Έκθετος ο Κικίλιας (Photos)

«Ανέμελοι» και χωρίς μάσκα στην 1η Υγειονομική Περιφέρεια Ελλάδος – Έκθετος ο Κικίλιας (Photos)

Τι και αν υπάρχει κορονοϊός και υποτίθεται ότι τηρούνται μέτρα προστασίας στις κρατικές υπηρεσίες; Στην 1η Υγειονομική Περιφέρεια Ελλάδος (ΥΠΕ), δεν φαίνεται να συμμερίζονται κάτι τέτοιο. Την κρατική υπηρεσία δηλαδή που υπάγεται στο υπουργείο Υγείας και εποπτεύει μία σειρά από νοσοκομεία και που κανονικά θα έπρεπε να δίνει πρώτη το καλό παράδειγμα στους πολίτες.

Σύμφωνα με καταγγελίες που έγιναν προς το documentonews.gr, τα μέτρα προστασίας είναι ιδιαίτερα χαλαρά. Το αποδεικνύουν οι παρακάτω φωτογραφίες οι οποίες τραβήχτηκαν στο ισόγειο της 1ης ΥΠΕ και συγκεκριμένα στον προθάλαμο από όπου εισέρχονται οι επισκέπτες στην 1η ΥΠΕ, όπου και θερμομετρούνται. Όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες – ντοκουμέντο υπάλληλοι της ΥΠΕ δεν φοράνε καν μάσκα παρά το γεγονός ότι η χρήση της είναι υποχρεωτική τόσο σε ανοικτούς όσο και σε κλειστούς χώρους με απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Το γεγονός αυτό αφήνει έκθετη την κυβέρνηση Μητσοτάκη όπως και επίσης τον επικεφαλής της 1ης ΥΠΕ, καθώς η συγκεκριμένη ΥΠΕ εποπτεύει μία σειρά από νοσοκομεία και όχι μόνο, ενώ υπάγεται στο υπουργείο Υγείας. Εκθέτει επίσης την κυβέρνηση Μητσοτάκη που εδώ και καιρό κουνά το δάχτυλο στους πολίτες και στελέχη της μιλούν περί ατομικής ευθύνης.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της σκοπός της ΥΠΕ είναι μεταξύ άλλων «η υποβολή προς τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, εισηγήσεων, μέτρων και προτάσεων που αποσκοπούν στην πληρέστερη και αποδοτικότερη παροχή υπηρεσιών υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης στον πληθυσμό της συγκεκριμένης περιφέρειας», καθώς επίσης και «η παρακολούθηση της εφαρμογής, από τις Διοικήσεις των εποπτευόμενων ΦΠΥΥΚΑ, της πολιτικής που χαράσσεται από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης».

Μετά τον «ανέμελο» πρωθυπουργό εν μέσω πανδημίας, από ότι φαίνεται υπάρχουν και οι «ανέμελες» κρατικές υπηρεσίες και μάλιστα του υπουργείου Υγείας, αλλά από ότι φαίνεται ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας πετάει χαρταετό.

Δείτε τις φωτογραφίες:


Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter