Ανεμβολίαστη ομολογεί: Αναζητώ λαμόγια γιατρούς να μου δώσουν πλαστά πιστοποιητικά

Ανεμβολίαστη ομολογεί: Αναζητώ λαμόγια γιατρούς να μου δώσουν πλαστά πιστοποιητικά

Για την άρνησή της να εμβολιαστεί αλλά για το γεγονός πως αναζητεί «λαμόγια γιατρούς» για να της εκδώσουν ένα ψευδές πιστοποιητικό αναφέρθηκε μιλώντας στο ΣΚΑΙ, η κυρία Κατερίνα.

Μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στο ΣΚΑΙ ξεκαθάρισε πως «δεν είμαι αρνήτρια ούτε της πανδημίας ούτε του εμβολιασμού. Είμαι αναγκαστική αρνήτρια.»

Όπως είπε, δεν μπορεί να κάνει το εμβόλιο διότι αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας και ο γιατρός της δεν την αφήνει να κάνει το εμβόλιο. Επομένως, ψάχνει τρόπο να εκδώσει πιστοποιητικό, καθώς το χαρτί που επιβεβαιώνει το πρόβλημα υγείας της δεν γίνεται δεκτό στα μαγαζιά.

«Όταν εκείνοι επιλέγουν, από τη στιγμή που δεν κάνω το εμβόλιο, να είμαι ένας μη ελεύθερος άνθρωπος, επιλέγω κι εγώ έναν ίδιο τρόπο να τους απαντήσω. Είναι δικό μου θέμα το πότε θα αποφασίσω να το κάνω» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε επίσης ότι «δε μπορεί κανένας, από τη στιγμή που θεωρούμαστε ελεύθερη χώρα και πολίτες που ψηφίζουμε», να κάνει υποχρεωτικό το εμβόλιο.

«Παράνομο για μένα είναι να στερείς την ελευθερία του ανθρώπου.», τόνισε και συμπλήρωσε πως «αφού υπάρχει πανδημία γιατί να μην κλειστούν και οι άλλοι μέσα;»

Κλείνοντας είπε κατηγορηματικά: «Θα συνεχίσω να είμαι αναγκαστική αρνήτρια του εμβολίου, γιατί δεν είπα ότι δεν θέλω να το κάνω, δεν είμαι όμως έτοιμη να το κάνω.»

Η ίδια μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ την Τρίτη είπε πως βρίσκεται στην αναζήτηση πλαστού πιστοποιητικού εμβολιασμού ή τεστ.

«Δεν πρόκειται να εμβολιαστώ με την καμία και θα ψάχνω να βρω λαμόγια γιατρούς για να μου δώσουν πλαστά πιστοποιητικά.» υπογραμμίζοντας πως δεν εμπιστεύεται το εμβόλιο.

Στη συνέχεια είπε μάλιστα: «Έχω σκεφτεί να πάρω ένα θετικό τεστ για να μην εμβολιαστώ, αλλά ο γιατρός δεν το δέχτηκε. Έχω σκεφτεί να κάνω και ψεύτικο πιστοποιητικό. Έχω σκεφτεί να πω στο γιατρό να μη μου βάλει τη βελόνα και να πετάξει έξω το υγρό. Τους έχω προτείνει να τους πληρώσω τόσο, όσο μπορώ. Τους παίρνω τηλέφωνο και τους λέω πόσα θέλεις, αλλά φοβούνται και δεν το κάνουν.»

Η ίδια ισχυρίζεται πως οι εμβολιασμένοι είναι πιο επικίνδυνοι γιατί μπορούν να κολλήσουν τους ανεμβολίαστους. Στην παρατήρηση, δε, της ρεπόρτερ περί παρανομίας απάντησε: «Δεν πειράζει. Στην π*** απαντάς με π***.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter