Άνεση, φιλοξενία και μοναδικές εμπειρίες σας περιμένουν στο Grace Santorini

Άνεση, φιλοξενία και μοναδικές εμπειρίες σας περιμένουν στο Grace Santorini

Η Σαντορίνη είναι γνωστή και ως η «αρχόντισσα» των Κυκλάδων. Στο Grace Santorini, η άνεση και η ευεξία σας είναι από τις αρχικές προτεραιότητες του ξενοδοχείου, καθώς η πολυτέλεια είναι συνώνυμη των παροχών που προσφέρονται στους επισκέπτες,έτσι ώστε να νιώσουν κι εκείνοι ως «άρχοντες».

Χαρακτηριστικό της άνεσης που παρέχεται στους επισκέπτες είναι οι ιδιωτικές θεραπείες spa με τις οποίες μπορείτε να διατηρήσετε την καλή φυσική σας κατάσταση και να χαλαρώσετε και στις διακοπές σας, ενώ το γυμναστήριο βρίσκεται πάντα στη διάθεσή των πελατών.

Φυσικά, η φιλοξενία πέντε αστέρων του Grace Santorini περιλαμβάνει την καθημερινή αλλαγή των κλινοσκεπασμάτων, των πετσετών και των προϊόντων στο μπάνιο, καθαρισμό δύο φορές την ημέρα, διατήρηση των κοινόχρηστων χώρων σε άριστη κατάσταση και υπηρεσία αποσκευών.

Οι παροχές ωστόσο δεν τελειώνουν εκεί, καθώς για όσους επιθυμούν να δειπνήσουν στο δωμάτιο, υπάρχει διαθέσιμο room service όλο το 24ωρο.

Επιπλέον, το ξενοδοχείο διαθέτει άφθονες επιλογές ψυχαγωγίας εντός ή εκτός των εγκαταστάσεών του. Κινηματογραφικές βραδιές, εκδρομές στο νησί, μεταφορά με ελικόπτερο και ιδιωτικές κρουαζιέρες σας περιμένουν για να κάνουν τις διακοπές σας ακόμα πιο συναρπαστικές.

Ο υπάλληλος υποδοχής του ξενοδοχείου είναι πάντα έτοιμος να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας και να αναβαθμίσει την εμπειρία των διακοπών σας στη Σαντορίνη με κάτι ιδιαίτερο, ασυνήθιστο ή μοναδικό.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter