Άνετος ο Ολυμπιακός, συνεχίζει ευρωπαϊκά με «πεντάρα» στην Μπάτσκα Τόπολα (Video)

Άνετος ο Ολυμπιακός, συνεχίζει ευρωπαϊκά με «πεντάρα» στην Μπάτσκα Τόπολα (Video)

Ο Ολυμπιακός δεν πτοήθηκε από το άδειο (λόγω των κυβερνητικών μέτρων) «Καραϊσκάκη». Οι «ερυθρόλευκοι» εξασφάλισαν τη συνέχεια της ευρωπαϊκής τους πορείας -μέσω των πλέι οφ του Conference League- με «πεντάρα» απέναντι στην Μπάτσκα Τόπολα (5-2), σε ματς για την έκτη αγωνιστική του Α’ Ομίλου του Europa League. Νικηφόρο ντεμπούτο για τον Κάρλος Καρβαλιάλ στον πάγκο των Πειραιωτών.

Άνοιξε τον «χορό» των γκολ ο Ελ Κααμπί, ακολούθησε το σόου του Ποντένσε (δύο γκολ), ενώ σκόραρε και ο Ελ Αραμπί, μετά το αυτογκόλ του Ίλιτς. Ντάκοβατς και Τσίρκοβιτς σημείωσαν τα δύο τέρματα της σερβικής ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο. Με δέκα ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν οι φιλοξενούμενοι από το 60′ λόγω αποβολής του Κούβελιτς.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα μάθουν τον αντίπαλό τους στα πλέι οφ του Conference League στις 18 Δεκεμβρίου.

Η τελική βαθμολογία του Α’ Ομίλου

  1. Γουέστ Χαμ 16
  2. Φράιμπουργκ 12
  3. Ολυμπιακός 7
  4. Μπάτσκα Τόπολα 1

Το ματς

Το σκορ άνοιξε στο 21ο λεπτό ο Ελ Καμπί με κεφαλιά, εκμεταλλευόμενος την εξαιρετική σέντρα του Ροντινέι.

Ακολούθησε ένα δίλεπτο – φωτιά με ξέσπασμα από τον Ντάνιελ Ποντένσε. Ο Πορτογάλος με δύο προσωπικά του τέρματα στο 40ο και στο 42ο λεπτό ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, κλειδώνοντας ουσιαστικά το ματς για τον Ολυμπιακό.

Οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν εκεί, συνεχίζοντας δυναμικά στην επίθεση από το ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου. Στο 47‘, έπειτα από καρφωτή κεφαλιά του Ρέτσου, η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια βρήκε στην πλάτη του Ίλιτς καταλήγοντας στα δίχτυα (4-0).

Ένα λεπτό αργότερα, οι Σέρβοι εκμεταλλεύτηκαν το κακό αμυντικό τρανζίσιον του Ολυμπιακού και με πλασέ του Ντάκοβατς μείωσαν σε 4-1 (48′).

Παρά το γεγονός πως η Τόπολα έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 60ο λεπτό, με τον Κούβελιτς να βλέπει τον δρόμο για τα αποδυτήρια έπειτα από μαρκάρισμα στον Φορτούνη, κατάφερε να βρει ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 61′, ο Τσίρκοβιτς πέρασε τον Έσε και πλάσαρε εύστοχα τον Πασχαλάκη για το 4-2.

Τα δύο γκολ των φιλοξενούμενων αφύπνισαν τον Ολυμπιακό που βρήκε και πέμπτο γκολ με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί να γίνεται αποδέκτης μίας πολύ ωραίας συνεργασίας διαμορφώνοντας το τελικό σκορ (68′).

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Ορτέγκα, Έσε, Καμαρά, Ποντένσε, Μασούρας, Φορτούνης, Ελ Κααμπί

Μπάτσκα Τόπολα:  Ίλιτς, Κρστιτς, Στόγιτς, Κόλουσιτς, Πέτροβιτς, Τσβέτκοβιτς, Ροντίν, Κούβελιτς, Μπάκοβατς, Μιλοβάνοβιτς, Τσίρκοβιτς.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter