Άνετος ο Παναθηναϊκός 3-0 τον Πανιώνιο

Άνετος ο Παναθηναϊκός 3-0 τον Πανιώνιο

Επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό που νίκησε εύκολα 3-0 τον ουραγό Πανιώνιο για την 18η αγωνιστική της Superleague. Ήταν η πιο ευρεία νίκη των «πράσινων» στο φετινό πρωτάθλημα…

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε ορμητικά το ματς απέναντι στον ουραγό Πανιώνιο και στο δίλεπτο 7’-8’ είχε ισάριθμες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, αλλά πρώτα το πλασέ του Μακέντα έδιωξε πάνω από τη γραμμή ο Ντομίνγκες και στο επόμενο λεπτό σουτ του Δώνη μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι.

Όμως στο 14’ ο Δώνης ήταν πιο εύστοχος αυτή τη φορά και με σουτ λίγο έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ (1-0).

Οι «πράσινοι» χαλάρωσαν μετά το γκολ και ο Πανιώνιος βρήκε ευκαιρία να βγει μπροστά κι έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση στο 22’ όταν ο Τσιλούλης βγήκε τετ α τετ με τον με τον Διούδη αλλά το πλασέ του πρόλαβε κι έκοψε σωτήρια ο Πούγγουρας.

Όμως ο Ιταλός Μακέντα μετά από τρομερή κάθετη πάσα του Ζαχίντ με ωραίο πλασέ έγραψε το 2-0 και ουσιαστικά τελείωσε το ματς στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Στο 59’ ο Τσιλούλης και πάλι, έχασε την ευκαιρία να μειώσει το σκορ αλλά το πλασέ του έδιωξε με τα πόδια ο Διούδης.

Στο 61’ ο Παναθηναϊκός κέρδισε ένα ακόμα πέναλτι (έφθασε τα 8, τα περισσότερα κερδισμένα από κάθε ομάδα στην Λίγκα) αλλά το χτύπημα του Χατζηγιοβάνη απέκρουσε ο Μαλέρμπ. Ηταν το δεύτερο χαμένο πέναλτι για τους «πράσινους φέτος…

…Όμως ο Ινσούα με δυνατό σουτ ήταν αυτός που έγραψε το 3-0 για τον Παναθηναϊκό. Στη συνέχεια οι «πράσινοι» έχασαν αρκετές ευκαιρίες και για 4ο γκολ και τελικά έμειναν στο τελικό 3-0.

Ο διαιτητής Ζαχαριάδης κιτρίνισε τους Ζαχίντ, Σαραμαντά.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Ινσούα, Κουρμπέλης, Δώνης, Μπουζούκης (73’ Μπεκ), Χατζηγιοβάνης, Ζαχίντ (70’ Κολοβός), Μακέντα (73’ Καμπετσής).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Παπαβασιλείου): Μαλέρμπ, Σαραμαντάς, Ντομίνγκες, Δούμτσιος (57’ Μιλόγεβιτς), Σταυρόπουλος, Οικονομίδης, Ρέντζας, Κιάκος, Τσιλούλης, Παπανικολάου (84’ Γρίβας), Μασούρας (25’ Παπαγεωργίου).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter