Ανεξαρτητοποιήθηκε η βουλευτής του Βελόπουλου, Αναστασία – Αικατερίνη Αλεξοπούλου αλλά μετά το… μετάνιωσε

Ανεξαρτητοποιήθηκε η βουλευτής του Βελόπουλου, Αναστασία – Αικατερίνη Αλεξοπούλου αλλά μετά το… μετάνιωσε

Μόνο λίγες ώρες κράτησε η ανεξαρτητοποίηση της βουλευτού του κόμματος «Ελληνική Λύση», Αναστασία – Αικατερίνη Αλεξοπούλου αφού όπως φαίνεται το μετάνιωσε και ζήτησε να επιστρέψει και πάλι στο κόμμα.

Συγκεκριμένα, η βουλευτής με επιστολή που απέστειλε σήμερα Δευτέρα στον πρόεδρο του κόμματος και στον πρόεδρο της Βουλής ανέφερε ότι του γνωστοποιεί την απόφασή της να αποχωρήσει από την Κοινοβουλευτική Ομάδα και ότι παραμένει βουλευτής Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών.

Ωστόσο, η απόφασή της αυτή κράτησε μόνο για λίγο αφού στη συνέχεια ανακοίνωσε ότι το… μετάνιωσε και επιθυμεί να επιστρέψει στο κόμμα. Μάλιστα ο Πρόεδρος της Βουλής εξέφρασε την έκπληξή του για το αλαλούμ, αλλά η κυρία Αλεξοπούλου ήταν ανένδοτη.

Ακολουθεί η δήλωση της κας Αλεξοπούλου, πριν αλλάξει γνώμη

Θέμα: Δήλωση ανεξαρτητοποίησης Βουλευτού Β1 ́ Βόρειου

Τομέα Αθηνών κας Αναστασίας-Αικατερίνης Αλεξοπούλου

Με σημερινή της δήλωση προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων, η Βουλευτής Β1 ́ Βορείου Τομέα Αθηνών, κυρία Αναστασία-Αικατερίνη Αλεξοπούλου, γνωστοποιεί ότι τούδε και στο εξής καθίσταται ανεξάρτητη, αποχωρώντας από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος της “Ελληνικής Λύσης”.

Επίσης, η κυρία Αλεξοπούλου, με επιστολή της προς τον πρόεδρο της “Ελληνικής Λύσης” κύριο Κυριάκο Βελόπουλο, ενημερώνει σχετικά με τους λόγους που την οδήγησαν να λάβει αυτή την κρίσιμη απόφαση.

Η ανεξάρτητη πλέον Βουλευτής Αναστασία-Αικατερίνη Αλεξοπούλου ευχαριστεί τους ψηφοφόρους της εκλογικής της περιφέρειας για την τιμή να την αναδείξουν πρώτη σε σταυρούς από τον συνδυασμό της “Ελληνικής Λύσης” στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές, και τους διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει ακόμη πιο δυναμικά το έργο της, υπερασπιζόμενη τόσο τα συμφέροντα των πολιτών του Β1 ́ Βορείου Τομέα Αθηνών όσο και τα δίκαια της πατρίδας και του λαού μας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter