Ανεξαρτητοποιείται από το ΜέΡΑ25 η Κωνσταντίνα Αδάμου

Ανεξαρτητοποιείται από το ΜέΡΑ25 η Κωνσταντίνα Αδάμου

Εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας του ΜέΡΑ25 τέθηκε αυτοβούλως η βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνα Αδάμου, ενημερώνοντας μέσω επιστολής της ότι έχει κοινοποιήσει την απόφασή της και στον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα.

Νωρίτερα, ο επικεφαλής του κόμματος Γιάνης Βαρουφάκης είχε γνωστοποιήσει την παραπομπή στην Επιτροπή Δεοντολογίας & Τήρησης Καταστατικού, για αντιδεοντολογική συμπεριφορά, της βουλευτή, ωστόσο η ίδια λίγες ώρες αργότερα, με επιστολή της επεσήμανε ότι δεν της έχει γνωστοποιηθεί ουδεμία κλήση.

Μάλιστα, η κ. Αδάμου επισημαίνει σε δήλωσή της ότι «έχω κοινοποιήσει την ανεξαρτητοποίησή μου από το ΜέΡΑ25 ώστε να μπορώ να ασκήσω ανεμπόδιστα τα κοινοβουλευτικά μου καθήκοντα ούσα συνεπής στην προεκλογική μου δέσμευση προς τους συμπολίτες μου», σημειώνοντας ότι οι λόγοι παραπομπής της είναι άγνωστοι, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι «είναι μία πάγια τακτική και πρακτική που λαμβάνει χώρα στο ΜέΡΑ25», εξαπολύοντας «βέλη» προς το κόμμα.

Το βράδυ της Παρασκευής, ο Γιάνης Βαρουφάκης με δήλωσή του γνωστοποίησε ότι πληροφορήθηκε για την ανεξαρτητοποίηση της Αδάμου γεγονός που «επιβεβαιώνει την ορθότητα της εισήγησής μου», όπως τόνισε, ευχόμενος «καλή τύχη» στην βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter