Ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα… 160 χιλιόμετρα μακριά από τα Εξάρχεια

Ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα… 160 χιλιόμετρα μακριά από τα Εξάρχεια

«Καλπάζει η εγκληματικότητα στα 160 χιλιόμετρα από τα Εξάρχεια» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος φίλα προσκείμενων στην κυβέρνηση ΜΜΕ σε ρεπορτάζ αναφορικά με την αύξηση της εγκληματικότητας στην Τρίπολη και τις γύρω περιοχές.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του arcadiaportal.gr τις τελευταίες μέρες έχει αυξηθεί κατακόρυφα η εγκληματικότητα στην Τρίπολη και τα γύρω χωριά, καθώς οι δράστες φέρονται να χτυπούν αυτοκίνητα, σπίτια αλλά και κλειστές επιχειρήσεις και να αφαιρούν χρήματα και τιμαλφή.

Στην αύξηση της εγκληματικότητας συμβάλλει επίσης, σύμφωνα με το δημοσίευμα και το κλείσιμο Αστυνομικών Τμημάτων στις περιοχές. Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια τους τελευταίους μήνες που βλέπουμε τέτοιου είδους ρεπορτάζ. Απλά δεν παίζουν στα ΜΜΕ που στήριξαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την άνοδο του στην εξουσία, με το δόγμα της επιστροφής στην κανονικότητα.

Άλλωστε για την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τα φίλα προσκείμενα ΜΜΕ παραβατικότητα και εγκληματικότητα υπάρχει μόνο στα Εξάρχεια και συγκεκριμένα στην πλατεία και τα γύρω στενά, που μόνο η κυβέρνηση της «κανονικότητας» μπορεί να αντιμετωπίσει. Για τα υπόλοιπα ούτε λόγος. Ποιος άλλωστε θα τολμήσει να ασκήσει κριτική στον πολυχρονεμένο Μητσοτάκη. 

Γραμμάτια είναι αυτά και τώρα εξοφλούνται. Έτσι είναι. Η εγκληματικότητα λοιπόν καλπάζει στα 160, τα 200, τα 300 και τα 500 χιλιόμετρα από τα Εξάρχεια για να αισθανθεί καλύτερα ο μέσος δεξιός νοικοκυραίος που πίστεψε το αφήγημα Μητσοτάκη και στο τελευταίο μακρινό χωριό.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter