Ανήμερα της επετείου της εκλογικής νίκης Καραμανλή, δυο Καραμανλικοί ιδρύουν πολιτικό φορέα

Νέο πολιτικό φορέα, το Δίκτυο Ελλήνων Ριζοσπαστών, ίδρυσαν μεταξύ άλλων οι προερχόμενοι από τα σπάργανα της καραμανλικής πτέρυγας της ΝΔ., Σάββας Τσιτουρίδης και Νίκος Τσιαρτσιώνης.

Οι δυο πρώην υπουργοί της κυβέρνησης Καραμανλή, δηλώνουν μάλιστα πως επέλεξαν να παρουσιάσουν την ιδρυτική τους διακήρυξη σήμερα, ανήμερα της επετείου της εκλογικής νίκης της ΝΔ, υπό τον Κ. Καραμανλή, το 2004.

«Θα είμαστε παρόντες «, δηλώνουν, με τις ιδέες, τις θέσεις και τις προτάσεις μας σε όλα τα ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία των δημοκρατικών θεσμών, της οικονομίας και της κοινωνίας στην Ελλάδα, στην υπόλοιπη Ευρώπη και στον κόσμο». Επίσης, τονίζουν πως λειτουργούν «θετικά και χωρίς ανταγωνισμούς με κομματικούς οργανισμούς ή άλλες πρωτοβουλίες που κάνουν συναφείς διαπιστώσεις κι έχουν παραπλήσιους προβληματισμούς κι ανησυχίες με τους δικούς μας».

Στην ιδρυτική διακήρυξή του, ο νέος πολιτικός φορέας «συστήνεται με στόχο την ενεργή και ουσιαστική συμβολή, σε μια ανοικτή κι οργανωμένη διαβούλευση, για την κατάρτιση ενός Εθνικού Σχεδίου υπέρβασης της βαθιάς και πολύπλευρης κρίσης και ανασυγκρότησης της χώρας με βάση τη λογική και το ρεαλισμό».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.