Ανησυχητική αύξηση της κυκλοφορίας στις κεντρικές αρτηρίες διαπιστώνει η Περιφέρεια Αττικής

Ανησυχητική αύξηση της κυκλοφορίας στις κεντρικές αρτηρίες διαπιστώνει η Περιφέρεια Αττικής

Αύξηση κυκλοφορίας των οχημάτων σε ποσοστό περίπου 18% στις κεντρικές οδικές αρτηρίες της Αττικής διαπιστώνει το Κέντρο Διαχείρισης Κυκλοφορίας της Περιφέρειας Αττικής

Η σταδιακή αύξηση της κυκλοφορίας των οχημάτων στους δρόμους της Αττικής προκύπτει μέσα από τη στατιστική ανάλυση των δεδομένων που επεξεργάζεται το Κέντρο Διαχείρισης Κυκλοφορίας της Περιφέρειας Αττικής.

Όπως δείχνουν τα στατιστικά δεδομένα που καταγράφουν οι 600 ανιχνευτές κυκλοφορίας, οι οποίοι μετρούν συνεχώς τον αριθμό των οχημάτων που διέρχονται από κεντρικές αρτηρίες, η κυκλοφορία εμφανίζει αύξηση περίπου 18%.

Ειδικότερα, κατά τη δεύτερη εβδομάδα εφαρμογής των μέτρων, (30 Μαρτίου με 5 Απριλίου) διαπιστώθηκε μια αύξηση της κυκλοφορίας σε ποσοστό 7.6% σε σύγκριση με τους φόρτους της πρώτης εβδομάδας εφαρμογής των μέτρων (23 με 29 Μαρτίου). Μάλιστα κατά τη τρίτη εβδομάδα εφαρμογής των μέτρων, δηλαδή την τρέχουσα εβδομάδα, παρουσιάστηκε περαιτέρω αύξηση της κυκλοφορίας σε ποσοστό 10% σε σύγκριση με τους φόρτους της πρώτης εβδομάδας εφαρμογής των μέτρων.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ενημέρωση της Περιφέρειας Ατιτκής, οι παραπάνω διαπιστώσεις χαρακτηρίζονται ανησυχητικές καθώς καταδεικνύουν ότι κυκλοφορούν περισσότεροι πολίτες σε σχέση με την πρώτη εβδομάδα. Τα σχετικά στοιχεία και συμπεράσματα θα μεταβιβαστούν άμεσα στα αρμόδια Υπουργεία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter