Ανίκανοι και επικίνδυνοι

Ανίκανοι και επικίνδυνοι

Τελικά αυτή η κυβέρνηση και ειδικότερα εκείνοι που ασχολούνται για να δώσουν… λύση στο ταλαιπωρημένο ελληνικό ποδόσφαιρο εκτός από ανίκανοι είναι και επικίνδυνοι!

Από τον Κυριάκο Μητσοτάκη έως τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, ο οποίος εσχάτως μας… αποκάλυψε ότι υπάρχει κυβερνητικό πλάνο (;) ανεξαρτητοποίησης της διαιτησίας από την ΕΠΟ!

«Αποκάλυψη» την οποία αναπαράγουν κατευθυνόμενα ΜΜΕ και την παρουσιάζουν ως… τετραγωνισμό του κύκλου! Για να μην το κουράζουμε λοιπόν, από τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο πρώτο οκτάμηνο της θητείας της αυτό που προκύπτει είναι πως πράγματα που έκανε η προηγούμενη κυβέρνηση τα ακυρώνει και στη συνέχεια τα επαναπροωθεί ως δικά της ή πράγματα που ήδη ισχύουν τα πλασάρει ως νέα δεδομένα… 

Το χειρότερο όμως όλων είναι πως δεν μπορούν να συνεννοηθούν δυο τρεις άνθρωποι μεταξύ τους! Αλλα λέει ο ένας, άλλα κάνει ο άλλος και κανείς δεν ενημερώνει τον διπλανό του για το τι ισχύει και τι όχι. Και όλοι μαζί αδειάζουν τον Λ. Αυγενάκη, με αποκορύφωμα ότι τον άφησαν έξω από τις συζητήσεις με FIFA και UEFA. Τον υποτιθέμενο αρμόδιο υφυπουργό! 

Και αφού κατάλαβαν μία ακόμη γκάφα τους, βγήκε ο Γ. Γεραπετρίτης να περισώσει ό,τι δεν σώζεται λέγοντας ότι «δεν αποκλείστηκε ο υφυπουργός», ο οποίος παρ’ όλα αυτά δεν παραιτείται με τίποτε. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που διέγραψαν τον Θοδωρή Ζαγοράκη επειδή δεν υπάκουσε την εντολή Μητσοτάκη στο θέμα της ψηφοφορίας για τον ΠΑΟΚ και ανεξαρτητοποιήθηκε. 

Οι ίδιοι όμως λίγο αργότερα ψήφισαν νόμο με τον οποίο ο ΠΑΟΚ θα έσωζε την κατηγορία κι έκαναν αυτό για το οποίο ανεξαρτητοποιήθηκε ο Ζαγοράκης που διέγραψαν! 

Κι αυτοί, όπως πολύ σωστά αναφέρει στα σχόλιά του το Documento, ενώ δεν μπορούν να διαχειριστούν τα του ποδοσφαίρου θέλουν να διαχειριστούν τον Ερντογάν…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter