Ανησυχία Μητσοτάκη για διαρροές προς τη «Νίκη» και νέες προεκλογικές υποσχέσεις (Videos)

Ανησυχία Μητσοτάκη για διαρροές προς τη «Νίκη» και νέες προεκλογικές υποσχέσεις (Videos)

Οι διαρροές ψήφων δεξιότερα της ΝΔ προς τη «Νίκη» φαίνεται ότι ανησυχούν ιδιαίτερα τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος μέσω της τηλεοπτικής συνέντευξής του στο Mega το πρωί της Δευτέρας, έκανε αναφορά σε «κόμματα και κομματίδια που τοποθετούνται στα δεξιά της ΝΔ», επισημαίνοντας ότι «οι πραγματικοί πατριώτες κρίνονται στην πράξη και όχι στα λόγια».

«Η Εκκλησία έμενε, μένει και θα πρέπει να γίνει τελείως μακριά από την κομματική αντιπαράθεση. Είναι αδιανόητο κόμματα να προβάλλουν ότι έχουν την προτίμηση της στήριξης της Εκκλησίας ή εκκλησιαστικών παραγόντων», ανέφερε επίσης θεωρώντας ως αυτονόητο το να μην καπηλεύεται κάποιος την εκκλησία για ψήφους, σχολιάζοντας ωστόσο την επικείμενη επίσκεψή στο Άγιον Όρος.

Παράλληλα, δεν απέφυγε να προχωρήσει σε αναφορές περί πιθανότητα για τρίτη εκλογική αναμέτρηση, λέγοντας προκλητικά ότι «δεν νομίζω ότι κανείς θέλει να πάει σε κάλπες Αυγουστιάτικα».

Φυσικά, δεν παρέλειψε να ανοίξει νέο κύκλο προεκλογικών υποσχέσεων περί «νέου ΕΣΥ», «υψηλότερων μισθών», «αντιμετώπισης της ακρίβειας» αλλά και σχετικά με τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, δίχως να εισέλθει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter