Άννα Διαμαντοπούλου: Από την Κομισιόν στην Coca Cola, ένα ΠΑΣΟΚ δρόμος

Άννα Διαμαντοπούλου: Από την Κομισιόν στην Coca Cola, ένα ΠΑΣΟΚ δρόμος

Την Τρίτη 16 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση, του ΔΣ της Coca Cola HBC στην Ελβετία. Εκεί θα ανακοινωθεί ότι η Ελληνίδα πολιτικός Άννα Διαμαντοπούλου θα αναλάβει θέση στο διοικητικό συμβούλιο του πολυεθνικού κολοσσού, αντικαθιστώντας τον John Sechi, που παραιτείται.

Επίσης η Άννα Διαμαντοπούλου ταυτόχρονα θα είναι και μέλος της Επιτροπής Αμοιβών, χωρίς ωστόσο να συμμετέχει στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας.

Η κ. Διαμαντοπούλου είναι πρώην Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπή για την Απασχόληση και τις Κοινωνικές Υποθέσεις, είναι ιδρυτής και πρόεδρος του ΔΙΚΤΥΟΥ – Δίκτυο Μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα και την Ευρώπη, ένα κορυφαίο ανεξάρτητο, μη κομματικό ινστιτούτο πολιτικής με έδρα την Αθήνα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ COCA COLA (Ανακοίνωση της ετήσιας γενικής συνέλευσης που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουνίου 2020)

“…Ο κ. John Sechi σκοπεύει να αποσυρθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο μετά τη λήξη της Ετ.Γ.Σ., αφού υπηρετήσει ως ανεξάρτητος διευθυντής για έξι χρόνια. Το Διοικητικό Συμβούλιο προτείνει να εκλέξει την κα Άννα Διαμαντοπούλου ως νέο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και ως νέο μέλος της Επιτροπής Αμοιβών. Με την επιφύλαξη εκλογών στην Ετ.Γ.Σ., ο διορισμός της κ. Διαμαντοπούλου θα τεθεί σε ισχύ αμέσως μετά τη λήξη της Ετ.Γ.Σ. Η κα Διαμαντοπούλου είναι πρώην Επίτροπος της ΕΕ για την Απασχόληση και τις Κοινωνικές Υποθέσεις. Είναι η ιδρυτής και πρόεδρος του DIKTIO – Δίκτυο Μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα και την Ευρώπη, ένα κορυφαίο ανεξάρτητο, μη κομματικό ινστιτούτο πολιτικής με έδρα την Αθήνα. Περισσότερες λεπτομέρειες παρατίθενται στη βιογραφία της κα Διαμαντοπούλου στην ανακοίνωση της Ετ.Γ.Σ. “

Το όνομα της κας Διαμαντοπούλου «έπαιξε» για υπουργοποίηση μέχρι Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αλλά τελικά «βολεύτηκε», στον ιδιωτικό τομέα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter