Άννα Διαμαντοπούλου – ΝΔ: Δεν πρόκειται για φλερτ αλλά για έρωτα!

Άννα Διαμαντοπούλου – ΝΔ: Δεν πρόκειται για φλερτ αλλά για έρωτα!

Τα στερνά τιμούν τα πρώτα και η συνεχής ολίσθηση της Άννας Διαμαντοπούλου ολοκληρώνεται με μια «ταύτιση» με τους στόχους της ΝΔ.

Θα πείτε πως δεν είναι η μόνη στο πρώην ΠΑΣΟΚ που πήρε δεξιά πορεία: Ευάγγελος Βενιζέλος, Θεόδωρος Πάγκαλος, για να μην μιλήσουμε για τη Φώφη Γεννηματά που πήρε όλο το ΚΙΝΑΛ και το πήγε μια δεξιά βόλτα… Για να μην μιλήσουμε για τον Κώστα Σημίτη…

Όσον αφορά την Άννα Διαμαντοπούλου, η πορεία της οποίας εδώ και χρόνια έχει δεξιά παρέκκλιση, μπορεί να διατηρεί ορισμένα «στεγανά» όπως στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών όπου δέχεται τη σύνθετη ονομασία (εξάλλου και η οικογένεια Μητσοτάκη-Μπακογιάννη τη δεχόταν) αλλά κατά τα άλλα ταυτίζεται πλήρως με τη Νέα Δημοκρατία.

Και αν έχετε καμία απορία, να σας μεταφέρουμε τις νεότερες δηλώσεις της στο… Πρώτο Θέμα.

Όταν της γίνεται η ερώτηση αν θα δεχόταν να υπουργοποιηθεί σε μια κυβέρνηση Μητσοτάκη… η απάντησή της είναι «κομψή» αλλά καθόλου διπλωματική:

«Το ερώτημα είναι υποθετικό. Πιστεύω όμως στην αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας», είπε χωρίς ενδοιασμούς η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ… για να συμπληρώσει: «Η πρώτη μου απάντηση στο ερώτημα είναι “όχι”».

Για την δεύτερη απάντηση προφανώς, θα το σκεφτεί περισσότερο! Ίσως να πει “ναι” για να συμβάλει στο όνειρο της δεξιάς-ακροδεξιάς του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αλλά η Άννα Διαμαντοπούλου συμπληρώνει:

«Μια τέτοια αυτοδυναμία θα εξυπηρετούσε και το ΚΙ.ΝΑΛ. ώστε να αποφύγει τα διλήμματα. Μια αυτοδυναμία που δεν θα είναι αλαζονική. Για μια συναίνεση διαφορετική».

Η Άννα Διαμαντοπούλου φωτογράφισε με τις δηλώσεις του, τη νέα της… ιδεολογία.Αλλά δεν έμεινε στις δηλώσεις! Φωτογραφήθηκε και στην πράξη με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνη Γεωργιάδη χωρίς κανέναν ενδοιασμό…

Είναι τόση η χαρά μάλιστα του αντιπροέδρου της ΝΔ που ανέβασε τη φωτογραφία στο Twitter με το κείμενο:

«Με την φίλη μου αλλά και την Υπουργό Παιδείας που έφτιαξε τον καλύτερο νόμο για την Ανωτάτη Εκπαίδευση και πολεμήθηκε γι’αυτό @adiamantopoulou στο #delphi_economic_forum»

Ε, όταν σου δίνει τα εύσημα ο Άδωνης Γεωργιάδης, πρώην ΛΑ.Ο.Σ. φίλος του Αντώνη Σαμαρά και του Μάκη Βορίδη, νυν αντιπρόεδρος της ΝΔ, ένα στόχο στη ζωή, τον έχεις εκπληρώσει! 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter