Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Αν δεν εκλεγώ θα πάω σπίτι μου στις… Βρυξέλλες!

Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Αν δεν εκλεγώ θα πάω σπίτι μου στις… Βρυξέλλες!

Μεγάλη απώλεια για την πολιτική σκηνή μπορεί να αποδειχθούν οι ερχόμενες Ευρωεκλογές καθώς ενδέχεται να χάσουμε για πάντα την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου από την πολιτική σκηνή!

Η βουλευτής που τόσα έχει προσφέρει στην πολιτική και στον απλό Έλληνα ψηφοφόρο δήλωσε πως αν δεν βγει Ευρωβουλευτής τότε θα εγκαταλείψει την πολιτική σκηνή για πάντα!

Η κυρία Ασημακοπούλου – την οποία έχει βαφτίσει ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος – μιλώντας στο Αction 24, ανέφερε πως έχει ενημερώσει σχετικά και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Όπως είπε:

«Και να μην εκλεγώ δεν με ενδιαφέρει να ξαναπολιτευθώ στην ελληνική πολιτική σκηνή. Το έχω πει και στον Κυριάκο Μητσοτάκη το λέω τώρα και δημόσια. Και να μην εκλεγώ ως ευρωβουλευτής δε με ενδιαφέρει να συνεχίσω στην πολιτική.

Εάν δεν εκλεγώ θα πάω σπίτι μου, θα γυρίσω στη δουλειά μου στις Βρυξέλλες εκεί που ήμουνα. Φιλοδοξώ ότι εμπλουτισμένη από τις εμπειρίες μου στην πολιτική θα μπορέσω εκεί να κάνω τη δουλειά μου στον ιδιωτικό τομέα καλύτερα».

«Κουρασμένη» λοιπόν η Άννα Μισέλ από την ελληνική πολιτική σκηνή- ίσως και από την ορθοστασία στις αίθουσες των δικαστηρίων υπέρ του Νίκου Γεωργιάδη – έχει ένα ζοφερό μέλλον:

Είτε Ευρωβουλευτής μεταξύ Βρυξελλών – Στρασβούργου και Αθηνών με μηνιαία μισθό που θυμίζει τζόκερ, είτε μόνον Βρυξέλλες στο σπίτι της και στην ιδιωτική πρωτοβουλία…

Εμείς να της ευχηθούμε τα καλύτερα (για μας)…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter