«Αννα, όπως κάθε Αννα, μυγιάγγιχτη Αννα»

«Αννα, όπως κάθε Αννα, μυγιάγγιχτη Αννα»

Οι κακές γλώσσες λένε ότι από τη θητεία της ως Ευρωπαίας επιτρόπου Απασχόλησης και Κοινωνικών Θεμάτων στις Βρυξέλλες κράτησαν τους καβγάδες της με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για το στίγμα του νέου ΠΑΣΟΚ και το πάρτι στο Περιβόλι τ’ Ουρανού, με τους Ευρωπαίους επιτρόπους να ξεφαντώνουν σε σημείο να κινδυνέψει η σωματική ακεραιότητα της Βάσως Παπανδρέου από ένα κόκκινο γαρίφαλο που πέταξε στην πίστα για χάρη της Μαριώς ο Βρετανοουαλός επίτροπος Νιλ Κίνοκ. 

Από τότε άρχισε η φθορά της Αννας Διαμαντοπούλου, είτε (για λίγο) ως υπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας είτε ως υπουργού Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Ελλάδας μέχρι το πρωί της περασμένη Τρίτης, οπότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την πρότεινε για γγ του ΟΟΣΑ.

Είχε προλάβει πάντως να γίνει μέλος σε μια ντουζίνα διεθνή και ημεδαπά ιδρύματα!

Ο Doctor πάντως σας λέει ότι όλα τα παραπάνω είναι απλώς οδοντόκρεμες και ότι η καριέρα της Αννας εκτοξεύτηκε τον περασμένο Ιούνιο όταν η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, αφού διένειμε μέρισμα 0,62 ευρώ ανά μετοχή, αποφάσισε την εκλογή της στο διοικητικό συμβούλιο της Coca Cola HBC. Οχι παίζουμε…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter