Άννα Βίσση: Αρνήθηκαν σε drag queen την είσοδο στο μαγαζί που εμφανίζεται – Η αντίδραση της τραγουδίστριας

Άννα Βίσση: Αρνήθηκαν σε drag queen την είσοδο στο μαγαζί που εμφανίζεται – Η αντίδραση της τραγουδίστριας

Η γνωστή  drag queen «ΔουKissa» επισκέφτηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου το  Hotel Ermou με σκοπό να απολαύσει από κοντά την Άννα Βίσση. Δυστυχώς, για εκείνη δεν της επετράπη η είσοδος εξαιτίας της εμφάνισης της.

Μόλις το έμαθε η τραγουδίστρια αντέδρασε πολύ έντονα και δήλωσε πως αν το είχε αντιληφθεί εγκαίρως θα φρόντιζε ο υπάλληλος που απαγόρευσε την είσοδο στην ΔουKissa να απολογηθεί για την συμπεριφορά του και να απολυθεί.

Η καταγγελία:

«Απόψε στο Hotel Eρμού, όπου τραγουδάει η Άννα Βίσση, απαγόρεψαν αυταρχικά την είσοδο στην drag queen Δούκισσα λόγω της εμφάνισής της. Πόσο υποκριτικό και αναχρονιστικό εκ μέρους της διεύθυνσης αλλά και πόσο ανακόλουθο με την προσωπικότητα και την ουσία της Άννας Βίσση. Νιώθουμε βαθιά πληγωμένοι και προσβεβλημένοι αλλά και πάρα πολύ θυμωμένοι. Περιμένουμε την επίσημη συμπεριφορά και την απολογία σε περίπτωση που πρόκειται για επίσημη θέση του μαγαζιού υπέρ των διακρίσεων».

Η απάντηση της Άννας Βίσση:

«Γνωρίζετε όλοι τις πεποιθήσεις μου περί ρατσισμού χρόνια τώρα.

Άρα είναι κάτι που μαθαίνω κι εγώ μόλις. Δυστυχώς, το Hotel Ermou έκλεισε το Σάββατο αλλιώς θα φρόντιζα ο άνθρωπος που το έκανε αυτό να απολυθεί και να απολογηθεί.

Λυπάμαι ειλικρινά».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter