Αννούλα Βασιλείου: Η ζωή μου όλη και ο Μανόλης Αγγελόπουλος στο Docville που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Documento

Αννούλα Βασιλείου: Η ζωή μου όλη και ο Μανόλης Αγγελόπουλος στο Docville που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Documento

-Η θρυλική τραγουδίστρια Αννούλα Βασιλείου αφηγείται στην Εμυ Ντούρου περιστατικά μιας ζωής σαν μυθιστόρημα με τη φωνή της να γλυκαίνει όταν η κουβέντα πηγαίνει στον αγαπημένο της Μανώλη Αγγελόπουλο.

-Ο εικονογράφος- δημιουργός κόμικ Γιάννης Ρουμπούλης γράφει για τον Σταν Λι, τον άνθρωπο που άλλαξε την πορεία της κόμικ μυθολογίας όσο κανείς άλλος.

-Ο Γιώργος Παπαγεωργίου σκηνοθετεί δύο παραστάσεις, συμμετέχει σε μια τρίτη («Ξύπνα, Βασίλη») ενώ ετοιμάζει εμφανίσεις με την μπάντα του Polkar στο Σταυρό του Νότου. Για όλα αυτά δίνει συνέντευξη στην Αφροδίτη Ερμίδη.

-Το 31ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου κάνει πρεμιέρα αυτή τη βδομάδα και ο Κωνσταντίνος Καϊμάκης έχει όλες τις λεπτομέρειες του μακροβιότερου φεστιβάλ της Αθήνας.

-Οι ηθοποιοί Ιωάννα Ασημακοπούλου και Νεφέλη Κουρή μιλούν στην Ηλέκτρα Ζαργάνη για την παράσταση Alarms του Μάικλ Φρέιν, που σκηνοθετεί ο Κώστας Γάκης στο θέατρο Άλφα Ιδέα.

-Η ηθοποιός Βένια Σταματιάδη γράφει για τη Μακρόνησο, το νησί που τα σώματα και οι ψυχές των νικητών του πολέμου έγιναν πεδία εκτόνωσης των σαδιστικών ενστίκτων των δωσίλογων και των ριψάσπιδων.

-Η κινέζικη ακροβατική ομάδα Dalian Acrobatic Troupe έρχεται στην Ελλάδα και η Αφροδίτη Ερμίδη συνομιλεί με τους κυριότερους εκπροσώπους της.

-Ο εκκεντρικός κομμωτής Ντάνιελ μιλάει στην Ηλέκτρα Ζαργάνη για το ιδιαίτερο κομμωτήριο στα Εξάρχεια, τα ταξίδια του στην Αφρική, τις τεχνικές με τα σγουρά μαλλιά και τα έντονα χρώματα. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter