Άνω – κάτω η Θεσσαλονίκη από τη νεροποντή και το χαλάζι – Νεκρός άνδρας στην Πολίχνη (video)

Άνω – κάτω η Θεσσαλονίκη από τη νεροποντή και το χαλάζι – Νεκρός άνδρας στην Πολίχνη (video)

Τραγικό θάνατο βρήκε άνδρας, ο οποίος παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά, στην περιοχή της Πολίχνης, στη Θεσσαλονίκη.

Το άψυχο σώμα του άνδρα παρασύρθηκε από το νερό και εντοπίστηκε σε ρέμα, στην οδό Μυτιλήνης. Το πτώμα εντόπισε πολίτης, ο οποίος προσέγγισε την άκρη του ρέματος και το ανέσυρε.

Στη συνέχεια ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και η αστυνομία. Διασώστες του ΕΚΑΒ για αρκετή ώρα προσπαθούσαν να επαναφέρουν τον άτυχο άνδρα στη ζωή αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.

Εξετάζεται το ενδεχόμενο ο πτώμα να ανήκει σε οδηγό οχήματος το οποίο παρασύρθηκε νωρίτερα από το ύψος του νοσοκομείου Παπαγεωργίου.

Δρόμοι ποτάμια, αμάξια παρασύρθηκαν, μαγαζιά πλημμύρισαν. Η έντονη βροχόπτωση που έπληξε τη Θεσσαλονίκη, δημιούργησε πολλά προβλήματα κυρίως στα δυτικά της πόλης, στην Πολίχνη και την Σταυρούπολη.

Kάτοικοι τονίζουν στο Thestival.gr ότι μέσα σε λίγα λεπτά είδαν τους δρόμους να πλημμυρίζουν και τα νερά να μπαίνουν ακόμα και μέσα στα καταστήματα τους.

Κάποιοι από αυτούς είδαν τα οχήματα να τους παρασέρνονται και να πέφτουν πάνω σε κολονάκια.

Όσοι κάθονταν σε καφέ και άλλα καταστήματα εστίασης τα μάζεψαν άρον άρον και έτρεξαν να καλυφθούν αφού το χαλάζι έπεφτε βροχή.

Τουλάχιστον 20 κλήσεις δέχθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία στη Θεσσαλονίκη για αντλήσεις υδάτων από υπόγεια σπιτιών και καταστημάτων.

Οι κλήσεις αφορούσαν κυρίως την περιοχή της Πολίχνης και των Συκεών.

Οι πυροσβέστες βρίσκονται επί ποδός καθώς το τηλεφωνικό κέντρο χτυπά συνέχεια για προβλήματα που έχει δημιουργήσει η κακοκαιρία.

Πηγή: thestival.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter