Ανοίγει και πάλι η υπόθεση της αρπαγής και της δολοφονίας του φοιτητή Μάριου Παπαγεωργίου τον Αύγουστο του 2012

Ανοίγει και πάλι η υπόθεση της αρπαγής και της δολοφονίας του φοιτητή Μάριου Παπαγεωργίου τον Αύγουστο του 2012

Ακόμα εννέα κατηγορούμενοι που αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της συνέργειας στην αρπαγή και την ανθρωποκτονία του άτυχου φοιτητή, εξετάζεται στη Νέα ανάκριση που διεξάγεται από τις αρχές.

Ανάμεσα στους εννιά και οι γιοι του καταδικασθέντα σε ισόβια τόσο σε πρώτο όσο και σε δεύτερο βαθμό, αλλά και η σύζυγός του, η οποία είχε καταδικαστεί πρωτόδικα μ σε 18 έτη για συνέργεια σε απόπειρα εκβίασης και αρπαγή του θύματος. Σήμερα αντιμετωπίζει την κατηγορία της συνέργειας στην ανθρωποκτονια του θύματος.

Σήμερα η μητέρα του Μ. Παπαγεωργιου εμφανίστηκε στην 1η τακτική Ανακριτρια που χειρίζεται την υπόθεση για να υποβάλει δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας.

Στην ανάκριση μάλιστα έχεικατατεθεί η έκθεση Καναδού ερευνητή που συντάχθηκε μετα από αίτημα της πολιτικης αγωγής, η οποία καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο Μάριος Παπαγεωργίου έπεσε θύμα αρπαγής και εν συνεχεία δολοφονήθηκε. Σύμφωνα με την εν λόγω ερευνα το πτωμα του μεταφέρθηκε στα Γεράνεια Όρη, με τους δράστες να εξαφανίζουν στη συνέχεια τα ίχνη του. Η ανάκριση θα συνεχιστεί με εξέταση.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter