Ανοίγει ο δρόμος για την πρόκριση αν φύγει αήττητη από τη Ζένιτσα

Ανοίγει ο δρόμος για την πρόκριση αν φύγει αήττητη από τη Ζένιτσα

Η Εθνική Ομάδα μπήκε με το δεξί στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020. Στην πρεμιέρα του δέκατου ομίλου κέρδισε εκτός έδρας με 2-0 το Λιχτενστάιν. Απόψε, στις 21:45, στη Ζένιτσα δίνει ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της κόντρα στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη.

Από τους βασικούς αντιπάλους της στη «μάχη» για την πρόκριση είναι η Βοσνία-Ερζεγοβίνη. Φαβορί στον όμιλο είναι η Ιταλία, ενώ συμμετέχουν ακόμα η Φινλανδία, η Αρμενία και το Λιχτενστάιν. Στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος θα προκριθούν οι 2 πρώτες ομάδες κάθε ομίλου.

Η Βοσνία-Ερζεγοβίνη, μετά τη νίκη με 2-1 επί της Αρμενίας, θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί ξανά την έδρα της. Η Εθνική Ομάδα θέλει να φύγει αήττητη από μία δύσκολη έδρα, για να ανοίξει ο δρόμος για την πρόκριση.

Πήρε το 0-0 στην τελευταία επίσκεψή της στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη

Στην τελευταία επίσκεψή της στη Ζένιτσα, πριν από δύο χρόνια, πήρε ισοπαλία με 0-0 από τη Βοσνία Ερζεγοβίνη και χάρη σε αυτό το αποτέλεσμα προκρίθηκε στους αγώνες μπαράζ για την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου έχασε το εισιτήριο από την Κροατία.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις στα ειδικά στοιχήματα για να σκοράρουν ο Έντιν Τζέκο και ο Κώστας Φορτούνης στο σημερινό παιχνίδι Βοσνία Ερζεγοβίνη-Ελλάδα.

Μεγαλύτερα κέρδη από το γκολ του Φορτούνη στο Λιχτενστάιν

Το Pamestoixima.gr πρόσφερε ακόμα μεγαλύτερη απόδοση για τον Φορτούνη και στο ματς του Σαββάτου με το Λιχτενστάιν. Ο Φορτούνης πέτυχε το πρώτο γκολ και όσοι εκμεταλλεύτηκαν την προσφορά του Pamestoixima.gr πήραν ακόμα μεγαλύτερα κέρδη.

Ο Τζέκο ήταν ο σκόρερ και των 3 τερμάτων της Βοσνίας Ερζεγοβίνης στους 2 νικηφόρους εντός έδρας αγώνες της στο Nations League, κατά της Αυστρίας με 1-0 και της Βόρειας Ιρλανδίας με 2-0. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter