Άνοιγμα εστίασης-Σαρηγιάννης: Από Απρίλιο στη νότια και από Μάιο στη βόρεια Ελλάδα (Video)

Άνοιγμα εστίασης-Σαρηγιάννης: Από Απρίλιο στη νότια και από Μάιο στη βόρεια Ελλάδα (Video)

Για το ενδεχόμενο ανοίγματος της εστίασης από Απρίλιο-Μάιο μίλησε σήμερα ο καθηγητής υγειονομικής και περιβαλλοντικής μηχανικής του ΑΠΘ Δημοσθένης Σαρηγιάννης, κάνοντας αναφορά και στην κατάσταση που επικρατεί στη χώρα.

«Το ιικό φορτίο είναι σταθερό και από την Πέμπτη θα φαίνονται τα αποτελέσματα του lockdown», ανέφερε αρχικά ο καθηγητής, ενώ μίλησε παράλληλα και για σταδιακή αποκλιμάκωση.

Σχολιάζοντας στο Mega την επιδημιολογική εικόνα της χώρας, σημείωσε ότι οι διασωληνωμένοι έχουν αυξηθεί, αλλά πρόκειται για φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων, ενώ παράλληλα φαίνεται μείωση στα κρούσματα κορoνοϊου.

Όσον αφορά στο lockdown, τώρα, εκτίμησε ότι θα πάρει παράταση μιας εβδομάδας, ενώ για την κακοκαιρία δήλωσε πως ευνοεί την αύξηση των κρουσμάτων και τη μεταδοτικότητα του ιού.

Σε ότι αφορά την εστίαση, ο Δημοσθένης Σαρηγιάννης εκτίμησε ότι πρέπει να λειτουργήσει από τον Απρίλιο στη νότια Ελλάδα και από το Μάιο στο βόρειο τμήμα της χώρας.

«Η εστίαση πρέπει να λειτουργήσει από τον Απρίλιο στη νότια Ελλάδα και από τον Μάιο στο βόρειο τμήμα της χώρας», ανέφερε.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter