Ανοίγουν οι εγγραφές για το Run Greece 2021

Ανοίγουν οι εγγραφές για το Run Greece 2021

O ΣΕΓΑΣ με συνδιοργανωτές την τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση, συνεχίζουν την μεγάλη προσπάθεια για την «επανεκκίνηση» των αγώνων δρόμου και την επιστροφή στην κοινωνικότητα της ζωής όλων μας, με τη διοργάνωση της σειράς αγώνων RUN GREECE 2021, σε συνεργασία με την τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση και Μεγάλο Χορηγό την ERGO Ασφαλιστική.

H διαδικασία εγγραφών για τους αγώνες RUN GREECE, ανοίγει την Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021 στις 12:00μμ και θα γίνεται μόνο μέσα από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης (www.run-greece.gr).

Η διοργάνωση της σειράς αγώνων RUN GREECE 2021 αφορά τη διεξαγωγή των παρακάτω 7 διοργανώσεων και των αντίστοιχων αγώνων:

19/9 Αλεξανδρούπολη, 10χλμ και 5χλμ

26/9 Πάτρα, 10χλμ και 5χλμ

3/10 Καστοριά, 21.1χλμ, 10χλμ και 5χλμ

10/10 Λάρισα, 10χλμ και 5χλμ

17/10 Ηράκλειο, 10χλμ και 5χλμ

24/10 Ιωάννινα, 10χλμ και 5χλμ

24/10 Ρόδος, 10χλμ και 5χλμ

Στο πλαίσιο υλοποίησης των κανόνων και του Πρωτοκόλλου διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας, οι εγγραφές στη διοργάνωση της σειράς αγώνων RUN GREECE 2021 θα γίνουν σύμφωνα με το εγκεκριμένο υγειονομικό πρωτόκολλο του ΣΕΓΑΣ. Συγκεκριμένα μπορούν να εγγραφούν και να συμμετέχουν οι δρομείς που θα είναι πλήρως εμβολιασμένοι και οι έχοντες πιστοποιητικό νόσησης COVID-19 έως και 15 ημέρες πριν από την παραλαβή του υλικού συμμετοχής τους από το Κέντρο Εγγραφών. (Υγειονομικό Πρωτόκολλο: https://www.run-greece.gr/index.php/el/registration/covid-19-protocol)

Λαμβάνοντας υπόψη τους υγειονομικούς κανόνες και τα απαραίτητα χρονικά διαστήματα μεταξύ των αγώνων και των επιμέρους εκκινήσεων και προκειμένου να τηρηθούν απόλυτα τα πρωτόκολλα διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας, δεν θα διεξαχθεί κατά τη φετινή διοργάνωση της σειράς αγώνων RUN GREECE 2021, ο Αγώνας δρόμου Παιδιών 1000μ καθώς και ο Τελικός Αγώνας RUN GREECE 3χλμ ERGO της διοργάνωσης του Μαραθώνιου Αθήνας.

Ο ΣΕΓΑΣ και η Οργανωτική Επιτροπή καλούν όσους θέλουν να δηλώσουν παρών αγώνες στο Run Greece 2021, στις όμορφες πόλεις της Αλεξανδρούπολης, της Πάτρας, Της Καστοριάς, της Λάρισας, του Ηρακλείου, των Ιωαννίνων και της Ρόδου, να δηλώσετε άμεσα συμμετοχή και να μας ακολουθήσετε στο υπέροχο «δρομικό» οδοιπορικό στην Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές για τους αγώνες στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.run-greece.gr/index.php/el/.

Πηγή: runnfun.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter